Рано сутринта лидерът на Възраждане Костадин Костадинов изуми водещата на

...
Рано сутринта лидерът на Възраждане Костадин Костадинов изуми водещата на
Коментари Харесай

Костадинов изуми водеща със скандални заклинания за Украйна, ще ни вади от ЕС и НАТО без референдум

Рано сутринта водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов изуми водещата на Българска национална телевизия Христина Христова. Бившият народен представител беше включен от Варна, с цел да каже ще влиза ли в патриотична коалиция с Вътрешна македонска революционна организация. Припомняме, че Красимир Каракачанов прикани за обединяване на българофилите преди вота през есента. Костадин Костадинов изрично съобщи, че ще взе участие самичък на изборите. Той е безапелационен, че в случай че вземе властта, няма да има референдуми за оставането на страната ни в НАТО и Европейски Съюз, тъй като, по думите му, хората ще са дали към този момент оценката си.

Председателят на " Възраждане " повтори още един път, че ще спре въвеждането на еврото в страната. Костадинов се закани още да промени закона за референдумите, в случай че има болшинство в идващия парламент. Бившият народен представител съпостави войната в Украйна с насилието против сърбите в Косово и зае страната на Москва пред слисаната водеща. Тя се опита на няколко пъти да му опонира, че двата случая са несравними, само че Костадин Костадинов продължи да упорства, че е прав.

Faktor.bg напомня, че " репертоарът " от предходния парламент не се е трансформирал изключително. Разликата е, че тогава Костадинов загатваше за допитване до народа дали страната ни да одобри еврото и изобщо да остава ли в Европейски Съюз и НАТО. Сега обаче явно е взел изрично решение да ни извади от двата съюза без референдуми.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР