Рано или късно за всеки човек настъпва онзи неприятен момент,

...
Рано или късно за всеки човек настъпва онзи неприятен момент,
Коментари Харесай

Глория си припомни вкуса на живота в Милано

Рано или късно за всеки човек настава оня противен миг, в който битието му се трансформира в тягостна рутина от повтарящи се събития, каращи дните му да наподобяват изцяло идентични един на различен. Попаднал в плен на този обаян кръг, изпълнен с задължения и отговорности, които като че ли нямат край, той последователно стартира да губи наслаждение от личното си битие, приемайки престоя си на тази земя по-скоро като наказване, в сравнение с като подарък. Стигне ли се до такава степен, единственото, което може да направи, с цел да се отърси от това неприятно чувство, е да напусне очертанията познатото, навлизайки в тези на незнайното, в случай че ще и за малко. Точно както напълно неотдавна направи Глория, която реши да размени улиците на София с тези на Милано.

Преди ден певицата отлетя за стилната столица на Ботуша, откъдето часове след кацането си разгласява няколко фотоси в персоналния си Instagram профил, с които зарадва своите правилни фенове, показвайки им по какъв начин запълва времето си там. От фрагментите излиза наяве, че разходката ѝ е почнала от изложба " Виктор Емануил ", която се смята за един от най-старите и влиятелни търговски центрове в света, носещ името на първия крал на обединена Италия.

Строителството на пасажа от две стъклени аркади, които се пресичат в октагон, покриващи улицата, свързваща площада на катедралата с този на операта, продължава единадесет години. Архитект на амбициозния план е Джузепе Менгони, който умира трагично, откакто пада от покрива на своето създание единствено няколко дни преди формалното му разкриване през 1877 година Въпреки това той живял задоволително дълго, с цел да види с очите си по какъв начин неговото дело жъне триумф. Макар в началото жителите на града да били срещу градежа, защото поради него трябвало да се унищожи историческа част от обитаемото място, след това, откакто видели внушителния краен резултат, те се влюбили в него. И до през днешния ден галерията, в която се обитават едни от най-луксозните заведения и магазини, буди неприкрит екстаз у всеки неин клиент. Какъвто явно е казусът и с примата на попфолк музиката, както постоянно я назовават, която театралничи, застанала пред обектите, помещаващи в коридорите ѝ. Облеклото ѝ се състои от бяла блуза вид " поло ", сини дънки, шушляково яке и боти на висок ток, а визията си е допълнила с чифт очила в жанр " летец " с огледални стъкла, като е преметнала черната си дамска чанта през едно рамо.
Снимка: Официален профил в Instagram
Следващата спирка от обиколката ѝ е била фамозната катедрала " Duomo Di Milano ", чиято хубост стопира дъха на всеки минувач. Внушителната постройка е с височина от над 108 метра, а неповторимата ѝ готическа архитектура я прави същински шедьовър на човешкото майсторство, декориран с общо 100 и тридесет и пет заострени кули, както и три хиляди и четиристотин статуи. Тя е вторият по величина католически и най-големият готически храм в света. Именно нея изпълнителката на " Крепост " употребява като декор за идващите изображения, които показа във виртуалното пространство, като на едно от тях е разперила ръце, стоешком измежду множеството гълъби, събрали се пред зданието по сходство на туристите.

Малко по-късно Глория разкри пред своите над 100 и седемдесет хиляди почитатели в платформата, че по време на отмора явно си разрешава да наруши строгия хранителен режим, който всекидневно съблюдава прецизно.

" Вкусът на живота! ", е посланието, съпътстващо нейна обява, показваща, че се е спряла на пица " Маргарита " и чаша капучино от менюто на ресторанта, в който е решила да обядва.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР