Рано или късно в живота на всеки от нас идва

...
Рано или късно в живота на всеки от нас идва
Коментари Харесай

Първото, което видите, показва по какъв път сте поели

Рано или късно в живота на всеки от нас идва време за смяна. За да се случи тя, или ориста ние сложила пред приключен факт, или е належащо да бъдем смели. Първата крачка към незнайното, само че мечтано по-добро, може да е сложна, да се колебаем сред избори, да имаме неприятни съветници, страхове.

Следващият бърз тест ще ви покаже на какъв път сте. Пред вас има една илюстрация. Кое първото нещо, което виждате в нея? След това проверете и резултата.

Мъж с флейта

Знайте, че пред вас бързо ще се появи късмет за нова работа. От вас зависи дали ще решите да приемете или не. Но помислете и за това, че от време на време птичето по-рядко каца на рамото.

Змия

Змията е мощен знак. Изборът ви демонстрира, че не трябва да се страхувате от рисковете. Каквото и да ви е спирало до момента, оставете го зад себе си и продължете със смели стъпки напред. На прав път сте!

Пътен знак

Ако търсите нова работа, желаете да постигнете промени в персонален проект, то пред вас може да се изправят редица спънки. Може би е добре да помислите върху вашата подготовка. Помислете за някакви курсове, които ще оказват помощ на развиването ви. Способни сте, по тази причина би трябвало да развивате себе си.

Път

Спрете и помислете по какъв път сте поели. Дали не вървите в неверна посока. Замислете се накъде се движите, каква е крайната дестинация. Кои са вашите фантазии, заслужават ли си напъните? Много е допустимо да вървите в неверната посока.

Източник: Az-jenata

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР