Ранното откриване на рака на гърдата може да спаси живот.

...
Ранното откриване на рака на гърдата може да спаси живот.
Коментари Харесай

Ако обичаш себе си, ти също трябва да го правиш редовно!

Ранното разкриване на рака на гърдата може да избави живот. А годишният профилактичен обзор при експерт би трябвало да бъде позната за всички дами рутина – това са главните послания, които известни персони, инфлуенсъри и чиновници на Avon записаха в особено видео в Световния месец против рака на гърдата.

Кои са те и какво имат да кажат – можете да видите тук:



Профилактиката на рака на гърдата е тематика, която не губи своята новост – статистиката за заболеваемостта в България безмилостно припомня за това, като всяка година в регистъра се прибавят приблизително 3800 нови случая. Темата изисква неизменност, само че също по този начин и насърчаване за изминатия до този миг път в посока по-добра информираност. П ромяната в метода, по който одобряваме тематиката, е съществена линия, която се появява в посланията във видеото – това, че не трябва да подхождаме със боязън и терзание, а да бъдем осведомени и да вършим обзор и самопреглед постоянно.

Днес знаем, че казусът изисква публичност, осъзнаване и реципрочност – от цялото общество, всеки ден. Проблемът изисква неизменност, а през всички тези години Avon България възприема работата по него като своя задача и слага за своя съществена и най-важна цел да обезпечи информираност по отношение на здравето на гърдите и ранните признаци на рак на гърдата.

Повече информация по тематиката и всички интензивности от акцията ще откриете на .

 avon рак на гърдата Avon

Avon е компанията, която към този момент 130 години застава зад хубостта, нововъведенията, оптимизма и на първо място – в поддръжка на всяка жена. Продуктовата линия на компанията включва добре познатите козметични серии AvonColor, ANEW, Skin-So-Soft, Advance Techniques и други. Avon предлага продуктите си посредством над 6 милиона дейни самостоятелни Представители, които оперират в към 70 страни по целия свят. Повече за Avon и продуктите може да научите на , както и на.

Благодарение на поредните старания на Аvon информираността по тематиката и наличната ранна диагностика на рака на гърдата непрекъснато нарастват. За 18 години в границите на акцията „ От обич към живота” са дарени близо 1 500 000 лева, осъществени са над 30 000 безвъзмездни профилактични и диагностични прегледи на дами в цялата страна, закупена е инсталация за предварителна защита на рака на гърдата, измежду която мобилен мамограф и ехограф, както и ехографска инсталация за 7 лечебни заведения в страната. Броят на заболелите у нас е над 46 000, а всяка година регистърът бива допълнен с близо 3800 нови случая. Усилията на акцията до този миг са ориентирани най-вече в посока профилактика на българката, тъй като ракът на гърдата е лечим, в случай че бъде открит в точния момент.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР