Ранното начало на сезона в английското първенство се отразява негативно

...
Ранното начало на сезона в английското първенство се отразява негативно
Коментари Харесай

Саутгейт: Ранният старт на Висшата лига беше грешка

Ранното начало на сезона в британското състезание се отразява отрицателно на националите, твърди селекционерът Гарет Саутгейт. Висшата лига започва по-малко от месец след края на международното състезание, на което англичаните играха полуфинал, до момента в който Ла Лига, Лига 1, Серия А и Бундеслигата получиха по-голяма отмора.

" Не разбирам за какво нашето състезание стартира толкоз рано, само че това се случи и на клубовете не им беше елементарно. На някои мениджъри им беше мъчно да съберат цялостен тим за първите мачове. Примерно Тотнъм. Имаха толкоз доста футболисти на полуфиналите, а малко след тях те трябваше да играят и за шампионата. Това е невероятно ", сподели той.

Gareth Southgate is not concerned about his forwards goalscoring woes because they're creating chances. But should he be worried? pic.twitter.com/vtwrSwBzbU
— Goal (@goal) October 14, 2018 Капитанът Хари Кейн е в серия от шест следващи мача без гол за Англия и не е в най-хубавата си форма, само че самичък съобщи, че не му би трябвало отмора. Дани Роуз и Люк Шоу пък са двама от петимата национали, които не попаднаха в групата на Саутгейт поради разнообразни травми.

" Мисля, че казусът е по-скоро психически, а не физически. Вижте и тимовете в шампионата. Има някои тимове, които още не могат да съберат цялостната си група поради травми ", добави Саутгейт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР