Ранните записвания и резервации за хотелите започнаха. От 1 юни

...
Ранните записвания и резервации за хотелите започнаха. От 1 юни
Коментари Харесай

Не важи вече запазването на шезлонг с хавлия

Ранните записвания и резервации за хотелите започнаха. От 1 юни посредством особено приложение ще имаме опцията да си запазим чадър и шезлонг на плажа. 

" Ще съставлява нещо от сорта на приложенията, с които се резервират места в хотели, киносалони, театри и игрища. Идеята е екскурзиантът да бъде омекотен, като има опция непосредствено да заплати за съответния шезлонг, на който ще бъде денем. Със сигурност би трябвало да има някакъв предел на опазване ", каза в " България заран " Симеон Цветков - ръководител на Асоциацията за развиване на дейностите по ръководство на морските плажове.

Той посочи, че с това състояние не се резервират чадъри и шезлонги, а се заплащат билети. Цветков позволи, че ще има гратисен интервал, в който ще се връщат пари при избрани условия като неприятно време.

" На Северния плаж в Бургас имаме предпочитание да работим с това приложение, много хора от сектора демонстрират интерес. Това е частна самодейност, която е предложение към нас, коства ни се добра. Има много изгоди. Едната е по-добра отчетност, която ще получаваме в действително време - какъв брой услуги са продадени на плажа. Улеснява ни и заплащането по банков път, отстрани се потребността от касов уред на плажа ", изясни гостът на Bulgaria ON AIR.

По думите на Цветков съществуването на това приложение не отстрани общоприетия метод за възнаграждение на чадър и шезлонг. Остава опцията да ги заплатим на място на касиера.

Гостът посочи, че оставянето на хавлията на шезлонга няма стойност и не е възнаграждение на принадлежността, която сме " резервирали ". Според него не е действителна цената от 100 лв. за чадър и шезлонг по Черноморието ни - нито някой ще я заплати, нито се чака да бъде заплатена.

" Очакваме най-високите цени да бъдат до 10 лв. за шезлонг и 10 лв. за чадър ", означи Цветков и добави, че всяка година фрагментите по морето са все по-малко. Той чака по-голямата част от плажовете доста мъчно, само че въпреки всичко да съумеят да се оправят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР