Ранните мачове от програмата на Лига Европа донесоха радост за

...
Ранните мачове от програмата на Лига Европа донесоха радост за
Коментари Харесай

Зенит спази обещанието си и разби Селтик, Динамо и Виктория също са на 1/8-финал

Ранните мачове от програмата на Лига Европа донесоха наслада за тимовете на Динамо (Киев), Виктория (Пилзен) и Зенит, които осигуриха мястото си в идната фаза на шампионата.

 Лион победи за повторно Виляреал и изхвърли испанците от Лига Европа
" Жълтата подводница " не извърши задачата си, насладата е за Лион

" Хлапетата " победиха за повторно Виляреал и ги изхвърлиха от Лига Европа

Украинският гранд Динамо приключи 0:0 при семейството си на АЕК , като равенството от първата среща (1:1) се оказа задоволително за отстраняването на гърците. Двубоят беше извънредно равносилен, като по-чистите положения даже бяха за гостите, които на няколко пъти пропиляха невероятно положения пред извънредно постоянния Денис Бойко.

 Снимка 341747
Източник:

Сякаш най-много, " жълто-черните " би трябвало да съжаляват за ситуацията в 60-ата минута, когато от голлинията иранецът Масуд, неизвестно по какъв начин прати топката над горната греда.

Силен мач за Динамо пък изигра някогашният нападател на ЦСКА - Жуниор Мораеш, който през втората част изпусна самичък против вратаря на противника.

 Астана извъртя зрелищно 3:3 със Спортинг и напуща Лига Европа
Астана се сбогува с Лига Европа по отговарящ метод

Тимът на Мъри извъртя 3:3 при гостуването на Спортинг (Лисабон)

Зенит (Санкт Петербург) стана следващият съветски отбор, който е на осминафиналите в Лига Европа . Селекцията на Роберто Манчини извърши заканите си и заличи оптимално загубата си с 0:1 от Селтик преди седмица. Реваншът на препълнения стадион " Крестовски " бе напълно под диктовката на питерци, които се поздравиха с класическа победа 3:0.

 Снимка 341749
Източник:

Точни за триумфа на Зенит бяха Бранислав Иванович, Кузяйев и Александър Кокорин.

Ден, откакто Цървена звезда напусна шампионата, същото стори и другият сръбски гранд - Партизан . " Гробарите " не съумяха да надскочат себе си и позволиха проваляне с 0:2 от Виктория (Пилзен).

Първият гол за чехите падна в 67-ата минута, когато Кремнечик овладя дълго подаване и с диагонален шут не остави шансове на Владимир Стойкович. При въпросната обстановка гостите дълго претендираха, че гореспоменатият нападател си е оказал помощ с ръка.

 Снимка 341748
Източник:

В последните секунди, когато Партизан обезверено се опитваше да стигне най-малко до продълженията, Виктория стигна и до своето второ попадение. Вратарят Стойкович игра несъответстващо с глава в центъра на терена. Последва бърза контра, проведена от Петржела, който след това подаде за Чермак, оформил и крайното 2:0.

 Атлетико (Мадрид) победи ФК Копенхаген с 1:0
Пестелив Атлетико не подцени реванша против ФК Копенхаген

" Рохибланкос " победиха датчаните с 1:0 и не престават напред в Лига Европа

ДИНАМО КИЕВ - АЕК 0:0 (в първия мач 1:1)

ЗЕНИТ - СЕЛТИК 3:0 (в първия мач 0:1)

1:0 Иванович (8 " ), 2:0 Кузайайев (27 " ), 3:0 Кокорин (61 " )

ВИКТОРИЯ ПИЛЗЕН - ПАРТИЗАН 2:0

1:0 Кремнечик (67 " ), 2:0 Чермак (90+4 " )

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР