Раните по тялото ѝ лека-полека ще заздравеят. Раната, която е

...
Раните по тялото ѝ лека-полека ще заздравеят. Раната, която е
Коментари Харесай

Бащата на момичето с 400 шева проговори: Кръв имаше до 4-ия етаж по цялото стълбище, а вътре…

„ Раните по тялото ѝ малко по малко ще заздравеят. Раната, която е в нейното схващане, обаче надали ще заздравее толкоз бързо.
Тя е мощно момиче и ще съумее да преодолее нещата. Не желае да приказва за претърпяното, а и ние не желаеме да я връщаме обратно “, това съобщи пред Нова тв Красимир – бащата на момичето от Стара Загора, което беше грубо нарязано с макетно ножче от някогашния си другар Георги.
„ Виждал съм този човек един-два пъти. Не знаех за заканите, разбрахме след това.
Въпросния човек съм го виждам един-два пъти. Аз бях срещу това отношение на щерка ми с него. Разбрах за някаква ревнивост, само че не чак дотам “, споделя той.
„ Обади ми се дежурния служител на реда и първата информация, която получих е за сборичкване. Помислих си, че просто са някакви тийнейнджърски неща и просто се сбили.
Кървавите следи бяха до 4-ия етаж по цялото стълбище. Хората се досещат какво е било и вътре “, добавя Красимир.
„ Настоявам за заслужено наказване. Има органи, които да уточнят какво ще бъде обвиняването по отношение на него. Ние желаеме правдивост.
Квалифицирането на това като „ лека телесна щета “ е безумство. Ще бъдем на шествията и ще се борим за смяна, която би трябвало да създадем.
Утре на моето място ще бъде някой различен родител, а на мястото на щерка ми – друго дете “, показа още той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР