Присъда за заплашителния процес срещу Джо Миксън на Bengals

...
Рънингбекът на Bengals Джо Миксън не е виновен за заплаха
Коментари Харесай

Рънингбекът на Bengals Джо Миксън не е виновен за заплаха при утежнени обстоятелства, постанови съдия.

Миксън избра да проведе съдебен процес преди общите обвинения в окръг Хамилтън Съдия Гуен Бендер. Започна в понеделник.

Прокурорите казаха, че Миксън пресече друга шофьорка в трафика и след като размениха думи, насочиха пистолет към нея. Според разказа на жената, Миксън е казал, че трябва да я застреля и че полицията няма да му направи нищо.

Адвокатите на Миксън твърдят, че жената, която не е идентифицирана съгласно разпоредбите на Закона на Марси, се е вбесила след като беше прекъснат и започна конфронтацията.

„Той крещеше, преди средният ми пръст изобщо да се вдигне“, каза жената на свидетелската скамейка във вторник.

По време на записано интервю с полицията, жената каза, че нейната естествена реакция, когато се почувства нападната, е да се ядоса, а не да се уплаши. Адвокатите на защитата непрекъснато се връщаха към това изявление по време на процеса.

Жената също призна, че е отблъснала Миксън, наричайки го „б----“ и многократно му казваше „ти какво не е наред с Америка."

Те твърдяха, че няма друго доказателство, че Миксън държи пистолет, освен сметката на жената, и поставиха под съмнение работата на полицията, довела до обвиненията.

Прокурорите извикали полицай и колега на жената. И двамата свидетелстваха, че тя изглеждаше видимо разтърсена и уплашена за кратко след срещата.

Заредена, изпусната и презаредена

Миксън беше обвинен за първи път в утежнена заплаха през февруари. Издадена е заповед за национална новина. Но обвиненията бяха незабавно оттеглени, за да може полицията да продължи разследването.

По това време прокурорът каза, че обвиненията могат да бъдат повдигнати отново и каза, че жената, която е подала жалбата, е посочила, че ще продължи със случая.

Началникът на полицията Тереза ​​Теетге каза, че разследването не е приключило и има ново доказателство. Делото е възложено на нов следовател. Президентът на полицейския синдикат в Синсинати каза, че първоначалният следовател е бил преместен в друг район заради инцидента.

Миксън беше обвинен отново през април за същото престъпление. Утежнената заплаха е престъпление от първа степен, най-сериозното ниво, и се наказва с до шест месеца затвор и максимална глоба от $1000.

Тази статия първоначално се появи на Cincinnati Enquirer: Verdict in for Bengals' Заплашителен процес на Джо Миксън

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР