Range Rover с варненска регистрация се е забил в магазин

...
Range Rover с варненска регистрация се е забил в магазин
Коментари Харесай

Шофьор влезе с джипа си в магазин във Варна СНИМКИ

" Range Rover " с варненска регистрация се е забил в магазин в морската столица, разбра GlasNews.bg. Инцидентът е станал през днешния ден, на кръстовището на " Чаталджа " и " Генерал Колев ".

Снимки от автомелето са оповестени в обществената мрежа Фейсбук.

Към този миг няма публична информация по отношение на това по какъв начин е настъпила злополуката. Не се оповестява за потърпевши хора.

На мястото на злополуката има навалица от хора. От фотосите се вижда, че част от предницата на автомобила е влезнала в магазина.

Нанесени са съществени материални щети върху автомобила.

Александър Н., очевидец на мелето, споделя, че водачът на Range Rover-a се е забил в магазина, с цел да избегне удар с различен автомобил.

" Имаше забъркан различен автомобил, който реши от междинната лента да прави ляв в последния миг, а състезателят с джипа беше решил от лява лента да продължи напряко. Просто вместо да убие водача на другата кола, реши да влезе в магазина. Добре че нямаше пешеходци да чакат на тротоара ", изяснява Александър.

Ще напомним, че преди дни подобен случай имаше и в София - джип се вряза в денонощен магазин. При злополуката пострадаха трима души.



Снимки: Георги Стаматов
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР