Ранената на футболен мач полицайка все още има проблем с

...
Ранената на футболен мач полицайка все още има проблем с
Коментари Харесай

Ранената полицайка по време на вечното дерби още има проблеми с окото

Ранената на футболен мач полицайка към момента им а проблем с окото, сподели вътрешният министър Валентин Радев по време на парламентарния надзор. Двама служители на реда пострадаха, откакто на стадиона бе хвърлена бомбичка по време на безконечното дерби Левски-ЦСКА на 18 април. Наложи се на потърпевшата служителка на реда да бъде направено интервенция на окото. Още тогава лекарите споделиха, че дали и до каква степен служителката на реда ще възвърне зрението си ще стане ясно след месеци. Хулиганът, хвърлил бомбичката, се търсеше от полицията в продължение на дни и след това се съобщи самичък.



Няма по какъв начин Министерство на вътрешните работи да помогне в казуса с футболните хулигани, след кат о обществото и всички институции не са превъзпитали футболните почитатели , сподели Радев.

Близо 2000 чиновници на Министерство на вътрешните работи са потърпевши за седем години, сочат данни, предоставени от Фондация " Общество и сигурност ".

1134 униформени са били с лека телесна щета - плесници и ритници. 750 индивида обаче са със междинна телесна щета - те са били с трайно намаляване на зрение или слух, трайно затрудняване на речта, придвижването на крайниците, тялото или врата.

Девет чиновници в последните седем години са с тежки телесни повреди , а 33 са починалите чиновници в Министерство на вътрешните работи за същия интервал.

Подадените сигнали против чиновници на силовото ведомство са 24 827, а от тях 1786 са избрани като основателни или отчасти основателни.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР