Ранди Гейдж е легендарен специалист в областта на развитието на

...
Ранди Гейдж е легендарен специалист в областта на развитието на
Коментари Харесай

7 Закона На Живота, С Които Постигаме Успех

Ранди Гейдж е именит експерт в региона на развиването на човешкия капацитет. Той е мултимилионер, само че не постоянно е било по този начин. Като млад е започвал разнообразни типове бизнес, последният бил ресторантьорски, само че приключил с цялостен провал. Изведнъж обаче Гейдж стартира своя път към триумфа, надмогвайки своите подозрения, страхове, заблуди. Вижте по какъв начин го реализира:

1. Закон за празнотата. Ако имате потребност от нови обувки, изхвърлете старите. Ако имате потребност от нови облекла, почистете дрешника си. Вие непринудено би трябвало да се разделите със стандартите си.

2. Закон за циркулацията. Бъдете подготвени да пуснете това, което притежавате, с цел да получите това, което желаете.

3. Закон за въображението. Първо би трябвало да видите процъфтяването във вашето въображение. Направете описания на идеалния ден и не го показвайте на никого, с изключение на на някой, на който имате цялостно доверие. Пазете това изложение, тъй че да ви е на разположение и го препрочитайте в свободното си време.

4. Закон за творчество. Човек може да реализира преуспяване посредством силата на мисленето си, интуицията и въображението си.

5. Закон за предоставяне и приемане. Ако вие дадете нещо, то ще ви се върне в десетократен размер. Когато получавате богатства, е доста значимо да ги разделите с близките. Ако имате подарък и не го употребявате – вие обиждате Божествената си същина. За да се отнасяте с уважителност към качествата си, би трябвало да се радвате на даровете си и да ги споделяте с другите. Ако го извършите ще привлечете още повече богатства в живота си.

6. Закон за десятъка. Вселената постоянно взима своя десятък. Това просто е Законът на благодарността на източника на подкрепа- 10% от всичко, което имате. Вие в никакъв случай не знаете по какъв начин вашият десятък ще се върне при вас. Парите са нормално събитие. Но той може да пристигна при вас във тип на примирие с някого, с ново другарство, като излекуване и така нататък

7. Закон на всеопрощението. Ако не можете да простите на хората, вие не може да приемете своето благосъстояние. Ако душата ви е изпълнена с злоба, любовта не може да откри мястото си в нея. Трябва да се избавите от негативните усеща, които ви разяждат и не ви дават успокоение.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР