Рамзан Кадиров отхвърли шансовете на Илон Мъск да спечели всякаква

...
Рамзан Кадиров отхвърли шансовете на Илон Мъск да спечели всякаква
Коментари Харесай

Кадиров отхвърли шанса Мъск да победи Путин, а милиардерът предложи да се бие с една ръка

Рамзан Кадиров отхвърли възможностите на Илон Мъск да завоюва всякаква борба с Владимир Путин, като го назова „ предприемач и консуматор на туитър “. Той го разказа като „ международен политик и пълководец, който вдъхва благоговение у Запада и Съединени американски щати “.

Погледнато по-рано, основният изпълнителен шеф на Tesla бе направил предложение към съветския президент за дуел за ориста на Украйна - това стана посредством туитър. Чеченският водач Рамзан Кадиров отговори в Telegram, чийто превод на британски по-късно Мъск разгласява в акаунта си в туитър.

Кадиров присмехулно предложения Мъск да тренира за борбата в Чеченската република и го назова „ гальовен (женствен) “ човек с името „ Илона “.

" Благодаря ти за предлагането, само че такова чудесно образование би ми дало прекомерно огромно преимущество. Ако го е боязън да се бие, ще се съглася да употребявам единствено лявата си ръка, а даже не съм левичар. Илона ", отговори Мъск в своя акаунт в туитър.

Преди два дни Илон Мъск написа в мрежата: " С сегашното провокирам Владимир Путин на дуел сред мъже. Залогът е Украйна ".

" Приемате ли тази борба ", пита тoй в друго обръщение на съветски формалния уебсайт на Кремъл в туитър. " Напълно съм сериозен ", отговори Мъск на интернет потребителка. Тя го бе попитала той добре ли си е помислил.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР