“Рамщайн вече не е просто рок група. Това е военна

...
“Рамщайн вече не е просто рок група. Това е военна
Коментари Харесай

Герман Садулаев: “Тришкиният Кафтан” на министерството на отбраната на Русия

“Рамщайн ” към този момент не е просто рок група. Това е военна база на НАТО, където западните военни министри се събират, с цел да обсъдят даването на танкове, оръдия, ракети, снаряди и милиарди пари на Украйна за ликвидиране на съветски бойци и цивилни. ВСУ подвигнаха звук и проведоха сполучлива контраатака от Харков до Изюм в точния момент, с цел да покажат на спонсорите: вашите оръжия работят, ние убиваме руснаци! Дайте повече. Разбира се, че ще го създадат. И по този начин биха го създали. Но в този момент още повече. Те ще дадат повече. Те ще дават безпределно.

Коалиция от 48 страни, измежду които най-богатите и най-напредналите в софтуерно отношение, води прокси война с Русия на територията на Украйна в ръцете на украинците, само че освен посредством отваряне на „ златна карта “ за неограничени доставки на оръжие и безграничен военна помощ за Киев. Пакетите за военна помощ включват освен доставка на оръжия и муниции, само че и директно присъединяване във военните дейности посредством осъществяване на сателитно и друго разузнаване в полза на ВСУ, образование на военните, работата на щаба, инструктори, консултанти, експерти и просто военните на НАТО, които са причислени към комплекса натовски оръжия. Да, не " целият свят " е против нас. Само към една трета от света. Но тази трета е изцяло консолидирана, ясно и безпрепятствено играе против Русия под строгото управление на Вашингтон. А останалите две трети толкоз ли са консолидирани за нас, колкото тази трета е обединена против нас? За съдружниците обаче ще приказвам настрана.

Коалиция от 48 страни, измежду които най-богатите и софтуерно напреднали, си сложи за цел и задача да нанесе военно проваляне на Русия. Те няма да правят отстъпка. Ще се бият до последния украинец, след това до последния поляк и по този начин нататък. Те ще отидат до дъно и ще създадат всичко допустимо и невероятно за това. Те няма да се спрат пред нищо. 48 страни против Русия. Те ще се задоволят единствено с провалянето на Русия на бойното поле. Казаха го ясно и е правилно, не е мъглата на войната. Тук може да им се има вяра.

Когато и в случай че Русия загуби войната (спокойно: няма), никой няма да одобри нашите извинения, нашите истории, че в никакъв случай не сме започвали война, че просто сме провели дребна специфична интервенция с стеснен контингент. И всички натовски и ненатовски, 48 армии и военно-промишлени комплекси по света излязоха против нас и че ние в действителност не загубихме, а като цяло постигнахме задачите на специфична военна интервенция, тъй като там, където спряхме - това в действителност е била нашата цел.

Не. Всички (и преди всичко нашите несъюзници) ще кажат: огромна Русия стартира война с дребна Украйна и си го отнесе. Давид още веднъж победи Голиат. И колосът още веднъж се оказа на глинени крайници. Бутай, мачкай, ритай! Никой няма да вземе под внимание, че ние не сме воювали, просто сме провели специфична военна интервенция с стеснен контингент - за следващ път. Никой. Свърши се. Русия се би. Загуби. Беше победена. Беше свалена. Унищожена. Това е.

Сега мнозина се карат на нашето Министерство на защитата и генералите. Шарий споделя, че руснаците са проспали контранастъплението на ВСУ край Харков. И се основава на свидетелствата на нашите лични героични военни репортери и елементарни бойци. Аз се преклонявам ниско, с глава в праха и мръсотията, пред храбростта на офицери и бойци. Но не мога да се скарам на генералите. Защото имат армия - 100 и петдесет хиляди щика. И не всички са вярно въоръжени и екипирани. Някъде лети „ Искандер “, а някъде картечница „ Максим “ стърчи на метър от изкопа. Казват: Генералният щаб на ВСУ надигра въоръжените сили на Руската федерация, „ хохлите “ започнаха лъжлива офанзива против Херсон, руснаците изтеглиха войските от Харковския фронт, с цел да укрепят Херсонския, а ВСУ удари Харковския фронт и погнаха " москалите! Измамиха ги!

И какво трябваше да направи нашето командване, в случай че е нямало други запаси? Ако има всичко на всичко 150 хиляди бойци против петстотин хиляди на ВСУ? Какво трябваше да се направи? Да не се изтеглят елементи от Харковския фронт и да не се подкрепи4 Херсон? Тогава Херсон нямаше да оцелее. Какво стратегическо умеене може да се покаже тук в разпределянето на запаси, когато няма запаси? Явно въпросът не е, че нашите генерали са толкоз глупави. Те не са тъпи. Воювали са в Чечня, Грузия, Сирия. Те са положителни. Те просто нямат запаси. Няма запаси. Когато се биеш с войска от 150 000 с войска от 500 000 и даже напредваш, надали имаш доста свободни запаси. Едва ли. По-скоро всичко, което може да стреля, към този момент е било или на фронта, или някъде наоколо.

Тази ловкост на съветски се назовава " Тришкин кафтан ". Когато кафтанът е по-малък от тялото, няма по какъв начин да се покриете с него, тъй че да стигне за цялото тяло. " Ако покриете носа си, мръзнат бедрата, в случай че покриете бедрата си, носът ви ще замръзне. " Нямам секретни данни и няма да разгадавам военни секрети, само че от това, което всеки вижда в открити източници, може да се разбере: нашите генерали се пробват да теглят дребен „ тришкин кафтан “ на големи фронтове, тук и там остава голо тяло - и врагът го употребява. Но запаси няма (не че въобще ги няма - малко са, май единствено тактически запаси, а за стратегически задания - никакви)

Тъй като, от една страна, има стеснен контингент от въоръжените сили на РФ, резервисти от ЛНР и ДНР и няколко доброволчески батальона, въоръжени с картечници “Максим ”, а от друга, неограниченият мобилизационен капацитет на Украйна, където 10 милиона възрастни мъже, а в случай че мъжете свършат, ще пуснат на работа и дамите, и неограничена военна помощ от 48 страни - Съединени американски щати и спътници.

Бог ми е очевидец, в никакъв случай не съм харесвал „ стрелковщината “. Тези стенания по какъв начин „ всичко е изгубено “. И даже на апелите за незабавна и тотална готовност. Напротив, хареса ми, че моята страна е толкоз мощна: тя може да организира специфична интервенция по подобен метод, че човек в Москва или Новосибирск въобще да не забележи никаква специфична интервенция. Кафе-ресторантите са цялостни с хора, всички работят, децата вървят на учебно заведение, никой не се опасява от нищо. Не е неприятно, хубаво е. Това значи, че силата ни е огромна. Че тя дава отговор на световните провокации с една ръка, продължавайки да взема решение милиони други задания. Това постоянно ме е вълнувало и очаровало. За себе си разбрах: няма да има мир в света, само че постоянно ще има война и желая аз и фамилията ми да живеем в такава страна, огромна и страшна, която може и да води война, и да не води война. И то не в такава, в която можеш да стреляш от граница до граница освен с “Калибър ”, само че и с 82-мм минохвъргачка. Само малоумен или самоубиец може да избяга от войната от Москва в Ереван или Тел Авив. Направо за Дарвинова премия!

Война несъмнено ще има. на всички места. И освен. Никой няма да се скрие. Но в Ереван, Тел Авив или Киев тя несъмнено ще гази с танкови вериги, а в Русия можете да живеете цялостен живот и да не чуете нито едно „ идване “, макар че ще има пет или 10 войни. Защото Русия е нещо по-голямо от война. Русия като цяло е по-голяма от всичко, което можете да си визиите. Бягство от Русия? Къде? И най-важното за какво? Идиоти. Живях в Чечения и имаше време, когато Чечня беше, по този начин да се каже, " самостоятелна ". И по този начин, когато в единия завършек на Чечня избухваше снаряд, в другия от прозорците се трошеха стъклата. Преувеличавам, само че по принцип е по този начин. Те се опасяват от война. И отпътуваха за Армения от войната. Дебили.

Така. Фактът, че Русия може да води война, без да поставя доста старания, не ме натъжава, а ме радва. Но в този момент наподобява не е по този начин. Изглежда, че не можем да спечелим война с лимитирана мощ от 150 000, да кажем, не доста добре оборудвани бойци, против най-хубавите оръжейни системи от 48 страни и войска от половин милион, която безпределно се попълня и образова в бази в чужбина.

Май не е нужна обща готовност. Вероятно не е нужна даже частична готовност. Тук нашите командири знаят по-добре и аз им имам вяра. Но би трябвало да увеличим групировката си два, три и четири пъти. Просто наложително! За да имат генералите запаси и то освен тактически. И най-важното, нашият Върховен главнокомандващ рано или късно ще би трябвало да каже тези съкровени, непокътнати думи: " Ставай, страна голяма! "

Няма да е допустимо да спечелите войната, без да се разсъните, без да станете от леглото. Стани, страна голяма! Това значи, че в този момент всеки от нас е във война. Това значи, че дейната войска ще нарасне няколко пъти. И ще се появи в обилие от оръжия и съоръжение. Всеки боец ще има ризница, мерник, термовизьорна камера, четири дрона във всеки батальон, танкове, бойни машини на пехотата, бронетранспортьори, небойни и транспортни машини, самолети, хеликоптери, ще има още повече минохвъргачки, изключително независими самоходни, друга артилерия, РСЗО, ракети всичко в обилие. Медицинско съоръжение и консумативи. Топли облекла и топли палатки. Винаги храна и муниции. Защото цялата страна би трябвало да си сложи за цел и задача – да победи.

48 страни са си сложили за цел и задача да ни нанесат военно проваляне и ние всички ще ги победим.

И имаме потребност от съдружници. Колкото и огромна и мощна да е Русия, съдружниците въпреки всичко са доста нужни. Имаме потребност от военни доставки. Приказките вървят, вървят, само че къде са провизиите? Къде са дроновете и другите оръжия от Иран? Къде са високопрецизните РСЗО " Полонез " от Беларус, подготвени за дуел с " Химерите " на Вашингтон? Минск ги има, само че за какво към момента ги нямаме на фронта? Къде са оръжията и войските от Северна Корея? Говори се, че с подписването на съглашения с ЛНР и ДНР Северна Корея е заявила готовността си да изпрати 100 хиляди бойци в помощ на националните републики. Не сме ли ги приели? Срамуваме ли се от някого? Не желаеме " свестните хора " на Запад да споделят " пфу, те са другари със севернокорейците "?Много смешно. Абсурдно смешно. До кръв.

Всичко това е належащо и неизбежно. Определено ще го създадем. Ние ще обявим национална война освен в Донбас, само че и в цяла Русия. Ще увеличим нашите войски. Ще снабдим всеки боец и всяка единица с всички нужни оръжия и съоръжение. И ние ще намерим и притеглим същински съдружници, които ще ни снабдят с спомагателни оръжия и ще ни изпратят свои бойци да ни оказват помощ. И ние ще спечелим.

Само колкото по-бързо създадем това, толкоз по-малко ще бъдат загубите измежду нашите бойци и цивилни, толкоз по-малко опустошения и тъга.

И 48 страни ще излязат от страната, както неведнъж са се изнасяли: дванадесетте езика на армията на Наполеон, интервенционистите от Антантата и Европа, обединена от Хитлер.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР