Рами Киуан ще участва на Олимпийските игри в Париж! Страхотно

...
Рами Киуан ще участва на Олимпийските игри в Париж! Страхотно
Коментари Харесай

Браво! Блестящ Рами Киуан спечели квота за Игрите в Париж

Рами Киуан ще взе участие на Олимпийските игри в Париж! Страхотно показване, гарнирано с нова безапелационна победа обезпечи квота на национала ни за френската столица през лятото. Той извоюва мястото си на кръга на най-големия състезателен конгрес, откакто завоюва четвъртфиналния си мач в категория до 71 кг от квалификациите в Бусто Арсицио (Италия).
Рами сподели цялостния си капацитет в борбата с бронзовия медалист от международното състезание в Ташкент – Вандерсон де Оливейра (Бразилия). 

Двубоят бе доста тежък, като българинът съумя да наложи стила си с доста придвижване и игра от отдалеченост. Бразилецът търсеше повече единични и тежки попадения, само че отбраната на Киуан бе съвсем непробиваема и го изведе до триумф с 4:1. 
Рами изкова задатък от 3:1 съдийски гласа след първите два рунда. Това накара противникът му да рискува още повече в третата част и разреши на националът ни да отвърна чудесно и да вземе своето.

Победата значи дебют на 23-годишния Рами Киуан на олимпийските игри в Париж през лятото. Той е четвъртият ни боксьор, който си подсигурява място във френската столица досега.

Преди него това направиха Хавиер Ибаниес (57 кг), Станимира Петрова (54 кг) и Светлана Каменова (57 кг).

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР