Рами Киуан постигна впечатляваща победа в първия си мач на

...
Рами Киуан постигна впечатляваща победа в първия си мач на
Коментари Харесай

Рами Киуан спечели първия си мач на Европейските игри

Рами Киуан реализира впечатляваща победа в първия си мач на Европейските игри в Краков, които са и олимпийска подготовка за Париж. В категория до 71 кг националът ни не остави късмет на нидерландеца Тони Яс. Той се поздрави с безапелационен триумф с 5:0 гласа.

Рами изигра доста мощен мач, в който диктуваше темпото и с доста чисти и премерени удари не даде опция на съперника си даже да намерения, че може да реализира освен това. Така във вторник българският боксьор ще срещне сърбина Вахид Абасов, който е европейски първенец от предходната година, само че в категория до 67 кг. Двубоят е от 1/8-финалите на шампионата.

Златислава Чуканова позволи проваляне в откриващия си мач. Националката ни направи мощна среща в категория до 50 кг, само че това не бе задоволително в дуела с представителката на домакините Наталия Рок. Въпреки дейната игра на нашето момиче съдиите показаха другия ъгъл с 4:1 гласа.

Серията от мачове с българско присъединяване през днешния ден ще закрие Радослав Росенов. 5-кратният европейски първенец за подрастващи ще изиграе втория си дуел на Европейските игри. Във вечерната сесия на кръг А, към 19:30 часа националът ни ще срещне британеца Рийз Линч.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР