Рами Киуан – име, което все по-често ще чувате. Боксьор,

...
Рами Киуан – име, което все по-често ще чувате. Боксьор,
Коментари Харесай

Рами Киуан в поредицата Спортните таланти на България

Рами Киуан – име, което все по-често ще чувате. Боксьор, който със своя ексцентричен жанр на игра си проправя път измежду клишетата и търси своето място под слънцето. Макар и единствено на 23 години, той потвърждава, че с гений, доста работа и воля за триумфи, фантазиите се реализират.

Първата огромна цел към този момент е изпълнена, откакто Рами се трансформира в единствения ни боксьор, който завоюва квота на международната олимпийска квалификацията в Бусто Арсицио (Италия) през месец март. Визата за Париж беше извоювана след 4 безапелационни победи в категория до 71 кг.



„ Рами Киуан – право в задачата “ е 12-ят филм от поредицата на Българска национална телевизия " Спортните гении ".

Заглавието на кино лентата е въодушевено от историята и облика на Киуан, а любопитното е, че самото му име „ Рами “ от арабски значи „ стрелец “ и „ право в задачата “.

В него ще видите доста хора и палитра от страсти. Пред камерата ни Рами разкри повече за детството си и сложните моменти в своя живот. Сълзи също не липсваха – на неговата майка Блага, а част от лентата е и татко му – Мофид, който също не скри своите безредици.

Важно място заемат и треньорите, извели го до триумфите. С част от тях се срещнахме и ние. Селекционерът на националния ни тим по бокс за мъже Жоел Арате, както и неговите помощници Александър Александров и Валентин Поптолев описаха Рами като боксьор и обясниха за какво вярата им в него е безрезервна.



Автор на кино лентата е Десислава Францова, а оператори са Николай Балкански и Борис Тодоров. Режисьор е Емил Минков.

" Там, където реката се влива в фантазия " е дванадесетият филм от поредицата " Спортните гении на България ". Премиерата на кино лентата е на 27 март 2024 година



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР