Rambam Healthcare Campus (Рамбам) в Хайфа, Израел стартира клетъчна система

...
Rambam Healthcare Campus (Рамбам) в Хайфа, Израел стартира клетъчна система
Коментари Харесай

Systems и Rambam Healthcare Campus с иновативни технологии срещу коронавируса

Rambam Healthcare Campus ( " Рамбам " ) в Хайфа, Израел започва клетъчна система за ръководство и надзор EX-TEAMS, която е създадена взаимно с Elbit Systems. EX-TEAMS е система за ръководство и надзор на Elbit Systems. Тя е модифицирана през последните седмици за ръководство и надзор на медицинските служащи и пациенти. Развитието на системата се управлява от доктор Орен Каспи от Rambam и екип от Elbit Systems.

Системата EX-TEAMS е конфигурирана към този момент на персоналните клетъчни телефони на над 100 медицински експерти, които непосредствено дават грижи на пациентите с корона вирус. Системата усъвършенства доста опциите на екипите. Намеренията на Rambam са да разшири системата, обхващайки повече от 1000 чиновници.

" Успешната битка с ковид изисква взаимни старания и мулти-дисциплинарно съдействие, сред хай тех специалисти и медици ", означи доктор Каспи, добавяйки " предизвикателство е внезапното увеличение на броя на пациентите и леглата, в допълнение затруднение е незадоволителния медицински личен състав, който работи във високо рискова и шумна среда. Справянето с сходно комплицирано предизвикателство демонстрира неефективността на обичайните способи за ръководство, връзка и съгласуваност (PA система, пейджъри, уоки токи). Ефективният отговор на такова предизвикателство за ръководство и надзор е от решаващо значение. Необходимо е използването на усъвършенствана и потвърдена военна технология за ръководство и надзор. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР