Ралица Йовкова е поредният участник, който отпадна от Фермата след

...
Ралица Йовкова е поредният участник, който отпадна от Фермата след
Коментари Харесай

Ралица Йовкова от "Фермата": Накрая не ми достигна онази силна воля за победата и наградата

Ралица Йовкова е следващият участник, който отпадна от " Фермата " след яростен двубой на арената. Защо тактиката й не я води до финала на шоуто? Вижте какво показа самата тя от ателието си за керамика в Троян, откъдето се включи онлайн в ефира на " Тази заран ".

Ралица призна, че е удовлетворена от стадия, до който е достигнала в предаването, както и че е една от последните останали дами там.

" Накрая не ми доближи онази мощна воля за успеха и за премията от 100 хиляди лв. ", показа тя.

" Нямах тази упоритост и това пролича в играта ми. Нямах оня хъс, който ми трябваше, с цел да победя. Просто нямах самообладание да се върна в моя свят ", добави Ралица.

" Във " Фермата " оставих доста другари, оставих сърцето си, оставих доста неща, направени от мен и съфермерите ми ", сподели още тя.

" Имам страхотна носталгия към това място и сигурно ще се връщам там. Като мой втори дом го почувствах ", добави Ралица.

" Влязох с толкоз идеализирана визия какъв брой ще бъде прелестно вътре, какъв брой ще бъдем сплотени, по какъв начин ще работим като едно цяло... Но за жалост не се получи по този начин ", съобщи тя.

" Явно сформирането на лагерите беше неизбежна част, както и да се разделим по групички и ползи. Не се усещах удобно. Щастива съм, че съумях да запазя положителния звук и да не се изпокарам с останалите ", сподели Ралица.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР