Ралица Паскалева роди първото си дете Максим в началото на

...
Ралица Паскалева роди първото си дете Максим в началото на
Коментари Харесай

Ралица Паскалева показа бебето и избухна: Не кърмя през час, никой не ми спира тока, не съм избягала....


Ралица Паскалева роди първото си дете Максим при започване на юли. Той се роди от връзката й с волейболния национал Теодор Салпаров. Две седмици по-късно тя сподели първа фотография на бебето, прикривайки личицето му с ръка. Сега Ралица разгласява кадър, на който сладкото бебенце се вижда по-ясно.

Към фотографията обаче актрисата прикачи изказване, с което изрази възмущението си към клюки, които са били тиражирани в жълтата преса. Че кърми през час, че е избягала в провинцията и че роднините й гледат детето:

" Тъй като в последно време се тиражират две безпределно глупави " вести " в нашите безпределно " умни " медии, ще кажа следното: Първо - да, аз в действителност кърмя детето си, само че НЕ през час. Който има дете знае, че това е безумно изказване, изключително когато детето е към този момент на месец!!! Освен това Максим е безпределно добродушно дете, спи, както всяко новородено и е обидно и просташко да пишете сходни публикации (че и да " цитирате " мен или татко му @salparov), че ми " спирал тока " от плач!!!

Второ - никой не е " избягал " в провинцията. Времето, което извозвам в родния си град Русе със фамилията ми и времето, през което работя в София, постоянно е било 50/50, в никакъв случай не съм ощетявала околните ми от наличие и това не е някаква оригиналност.

И не на последно място държа да отбележа, че родителите ми са млади и работещи хора и никой не гледа детето ми вместо мен. Близките ни оказват помощ, когато имат опция, само че през 90% от времето персонално аз полагам старание за Максим. Едно бебе има най-силна потребност от майка си, по тази причина съм и свела работата си до най-малко и съм се отдала напълно на него. Принципно от дълго време не ми вършат усещане сходни глупави публикации, само че защото в тази ситуация се намесва детето ни - не се стърпях да кажа мнението си за безобразията, които се пишат. Убедена съм, че надалеч и никой не се вълнува толкоз от персоналния ни живот, тъй че живейте си живота и не се бъркайте толкоз в персонални и интимни неща. Всичко си има граници. "
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР