Ралица Паскалева отвори голямата кутия на чувствата си по време

...
Ралица Паскалева отвори голямата кутия на чувствата си по време
Коментари Харесай

Ралица Паскалева не спира да плаче! Дори мъжът й не може да я утеши

Ралица Паскалева отвори огромната кутия на възприятията си по време на последния лайф на „ Като две капки вода ”. Водещата на „ Игри на волята ” тази година е част от шоуто за фалшификати по Нова телевизия, където се подвизава дружно с колегата си от „ Игрите ” Димо Алексиев.

Ралица се трогна от осъществяването на Владо Михайлов на „ Бохемска рапсодия ” на Фреди Меркюри. На звездата от „ Откраднат живот ” толкоз доста й хареса осъществяването на сътрудника й, че избухна в рев цялата.

Паскалева заплакваше всякога, когато Владо запяваше тази ария. Първо по време на шоуто, а след това във финалната сцена, когато спечелилият за вечерта повтаря осъществяването си. Актрисата плака и двата пъти.

Оказва се, че Ралица има причина да се разчувства на тази ария, защото „ Куин ” е обичаната й група. Освен това тя свързвала най-страхотните мемоари от студентските си години точно с части на Фреди Меркюри, тъй като ги е слушала на всички събирания и купони.

Актрисата дълго време не могла да се успокои след шоуто. Дори и у дома тя продължавала да изживява осъществяването на Владо. Даже мъжът й Теодор Салпаров не съумял да я успокои.

Ралица не е единствената, която плака на това осъществяване в „ Капките ”. Един от членовете на журито също проля сълзи. Веселин Маринова не съумя да сдържи страстта си от чутото и видяното на сцената на „ Капките ”.

ВИЖ ВИДЕОТО ТУК!

Инфо: Crimesbg.com

 

 

Тагове: Ралица Паскалева
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР