Ралица Паскалева, която играе д-р Стилиянова в хитовия сериал Откраднат

...
Ралица Паскалева, която играе д-р Стилиянова в хитовия сериал Откраднат
Коментари Харесай

Ралица Паскалева и Теодор Салпаров не искат да разкрият пола на бебето си

Ралица Паскалева, която играе доктор Стилиянова в хитовия сериал „ Откраднат живот ”, и волейболистът Теодор Салпаров ще пазят в загадка пола на бебето си до самото му раждане, разбра HotArena .

Иначе двамата към този момент знаят дали ще имат момиченце или момчеце, избрали са и име, само че изрично отхвърлят да споделят каквито и да е детайлности с феновете си. 

Всъщност, при друго състояние двамата щели да опазят допустимо най-дълго и новината, че ще стават родители. Тъй като обаче Ралица играе в сериала, нямало по какъв начин да се скрие, че е бременна. Така с Теодор стигнали до решението да афишират радостната новина. 

„ Още в самото начало и двамата казахме, че сме подготвени за такова нещо и бихме желали да създадем семейство дружно. Така че не бяхме сюрпризирани, а в противен случай – дори го чакахме и искахме да е по този начин ”, показа Ралица. В артистичните среди пък разясняват, че надарената хубавица, която играе доктор Стилиянова, и волейболният ас решили да имат общо дете малко след първите любовни трепети. Двамата просто се припознали като сродни души и не виждали причина да отсрочват желанието си във времето. 

Ралица и Теодор, който има наследник от някогашната си брачна половинка Бойка, се срещат инцидентно около общи другари предишното лято. „ Химията и пеперудите в стомаха си ги имаше още, когато се видяхме за първи път, и още когато си комуникирахме даже през телефоните ”, споделяла е актрисата. Тогава нито тя била наясно с кариерата на спортиста, нито пък той знаел нещо за нейната.

Дори нямал визия, че играе в сериала „ Откраднат живот ”. След първата им среща уговорките ги разделили – волейболистът бил в чужбина, актрисата пък била ту в България, ту зад граница. Тогава контактували най-вече в обществените мрежи, което още повече задълбочило възприятията им. Затова когато Теодор се завръща в България, а Ралица го посреща на летището, било изцяло ясно по какъв начин ще се развие връзката им. „ Усещах, че това е моят човек ”, усмихва се чаровницата. 

Много скоро спортистът среща сина си с Ралица, както и с някогашната си брачна половинка. Едва тогава новата двойка признава обществено за любовта си. „ Господ събира сродните души. Всеки човек си има неговата половинка в живота. Определено имам вяра в тези неща. Искам да изживея живота си с нея ”, споделял е Теодор. Той се влюбил в нея освен поради визията й, а и поради чисто човешките й качества. Що се отнася до външността й, бил доста впечатлен, защото постоянно е ценял естествената хубост. Тунингованите дами в никакъв случай не са го впечатлявали. 

В началото на връзката им имало лека ревнивост от страна на Теодор, поради интимните подиуми сред обичаната му и сътрудника й Емил Марков , който е екранната й половинка в „ Откраднат живот ”. С течение на времето обаче волейболистът го възприел, още повече, че Ралица му разяснила, че това е игра и наподобява в действителност единствено на екран. А и си има тактики по какъв начин да си скриеш лицето с ръце, с цел да не се вижда какво тъкмо се случва. Така че в действителност сякаш същинската целувка даже не е по устните. Ревността напълно изчезнала, когато Теодор отишъл на снимачната площадка на „ Откраднат живот ”, където се и срещнал с Емил Марков. Днес той към този момент е гледал обичаната си освен в сериала, а и в театъра, и самоуверено декларира какъв брой се възхищава на гения й.

Скоро след разгара на любовта им, Р алица също трябвало да направи сложен избор . Когато среща Теодор, актрисата преподава в школа на кандидат-студенти. За да вижда по-често обичания си, трябвало да пътува до Бургас и по този начин се стигнало до решението да се откаже да преподава: „ Усещам го, като че ли сме се срещнали в различен живот. От първата ни среща. Нямала съм такова чувство към някого досега. Толкова мощно чувство, обичане към някого. Той споделя същото за мен. Ние сме сродни души ”, споделяла е Ралица. 

Тъй като има повече опция, актрисата пренарежда уговорките си по този начин, че да се виждат постоянно. Теодор пък прави невероятни жестове към нея, изтъквала е нееднократно хубавицата. В края на март волейболистът поддържа половинката си да сбъдне една от огромните си фантазии - да посети Египет. Като дете Ралица мечтаела да види от близко пирамидите, което било подсилено от желанието й да стане археолог. Преди това тя желала да е ветеринар, след това реставратор на църкви, защото обичала да рисува икони. Актьорството пък приемала като занимание, до момента в който в един миг не осъзнала, че точно това е призванието й. И въпреки всичко любовта й към археологията си останала. Затова и вълнението да посети Египет било огромно. 

„ За мен Египет постоянно е било фантазия. По една или друга причина поех в друга посока, което беше верният за мен избор, само че тръпката ми към това магично място, изпълнено с мистичност и необяснима вселенска сила, остана. Пътуването ни беше планувано преди даже да знам, че ще имаме бебче, а пък откакто разбрахме новината, нещото, което си споделих беше: „ Не мога да допускам, че детето ми ще бъде в мен, до момента в който сбъдна една от фантазиите си и то ще усети безумното ми благополучие, което ще изпитам там ”, усмихва се Ралица. Тогава тя сподели още, че е извънредно щастлива, че първите й фотоси като бременна са точно от Египет: „ Щастието в мен прелива от това, че с Теодор ще имаме дете и че то самото ще бъде заредено с най-позитивната страст, обвързвана с престоя тук ”, споделя младата звезда, предават от Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР