Ралица Ангелова беше поредният професионален готвач, който напусна Hell’s Kitchen

...
Ралица Ангелова беше поредният професионален готвач, който напусна Hell’s Kitchen
Коментари Харесай

Ралица се раздели с Hell’s Kitchen България две седмици преди големия финал

Ралица Ангелова беше следващият професионален готвач, който напусна Hell’s Kitchen България вечно две седмици преди огромния край на световноизвестното кулинарно шоу. След тежка вечерна резервация, в която неналичието на връзка и голямото напрежение сред Ралица и Светлана, с която разделяха старания на най-важната станция в кухнята „ Месо и риба “, изиграха неприятна смешка и за двете. И в случай че Светлана съумя да резервира самообладание, то Ралица изпусна нервите си, позволи викове и неуместно за шеф-готвач държание. Това беше и една от главните аргументи началник Виктор Ангелов да вземе необратимото решение да се раздели с нея вечно.
 кухнята на Ада NOVA
„ Рали, добър готвач си. Има доста сила в теб, само че би трябвало да я насочваш в вярната посока, другояче ще те унищожи “ – с тези думи началник Ангелов постави завършек на присъединяване на Ралица във втория сезон на най-горещото телевизионно риалити в българския ефир Hell’s Kitchen.
 Ралица NOVA
„ Участието ми в Hell’s Kitchen беще същинско тестване за мен, само че и едно необикновено преживяване. За мен, в България има единствено един готвач, от който желаех да се изучавам и това е началник Виктор Ангелов. Мечтата ми се сбъдна и аз бях негова ученичка “, споделя Ралица след напускането на шоуто. За нея най-трудното в Кухнята на Ада е била изолацията от фамилията, а пътят, който е минала - тежък и дълъг, само че извънредно скъп, защото кулинарните й умения са се повишили десетократно. „ Най-ценният урок, който научих от началник Ангелов е, че в случай че наричаш себе си перфекционист би трябвало да си подготвен да понесеш рецензия, с цел да може да я превърнеш в съвършенство “, споделя още Ралица.-->

Битката за огромната премия от 100-хиляди лв. и едногодишен контракт в ресторант на началник Виктор Ангелов става все по-ожесточена, а изкачването още по-стръмно. В идната седмица ще забележим кои от професионалните готвачи ще съумеят да стигнат до полуфинал, а по-късно и да се преборят за финалната тройка. Големият край на Hell’s Kitchen следва на 30 май 2019 година от 21:00 часа по NOVA.

Актуални вести ще откриете на FB страницата на предаването.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР