Рали шампионите Мирослав Ангелов и Георги Гаджев няма да стартират

...
Рали шампионите Мирослав Ангелов и Георги Гаджев няма да стартират
Коментари Харесай

Рали шампионите пропускат “Пампорово 2022”

Рали първенците Мирослав Ангелов и Георги Гаджев няма да започват в рали-спринт “Пампорово 2022 ”, макар че двамата се появиха с №1 в листата със поръчки за надпреварата, което е този уикенд. От Мегапорт Рейсинг прецизираха, че поръчката е била изпратена “в резултат на техническа неточност ” и обясниха, че автомобилът на отбора е квалифициран за макадам и идващия старт на Ангелов и Гаджев най-вероятно ще е на сняг в чужбина.

“Екипът ще приветства организирането на съревнование на снежна настилка и в България ”, се споделя в известието на отбора.

Рали-спринт “Пампорово ” се организира за втори следващ път, като в програмата са включени 4 скоростни прави с обща дължина 145,5 км. Церемониалният старт на надпреварата е в събота от 16:30 ч. пред хотел “Пелерик ”, а първата скоростна права започва в неделя в 10:00 часа.

В документите на надпреварата е записано, че рали-спринтът се организира на асфалт, което значи, че уредниците ще преследват добре почистени пътища, с цел да не е надпреварата на сняг.

Заявки са подали 22 екипажа в 7 класа, като на старт ще застанат Пламен Стайков, Мартин Суриков, Екатерина Стратиева, Костадин Щерев и други

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР