Ралф Рангник се е договорил с ръководството на Милан, пише

...
Ралф Рангник се е договорил с ръководството на Милан, пише
Коментари Харесай

Скоро Милан ще има нов треньор

Ралф Рангник се е договорил с управлението на Милан, написа “Тутоспорт” на днешната си първа страница. Всички разлики сред двете страни са били изгладени, като публично удостоверение за назначението се чака при започване на август.

През идващите седмици ще се организира среща сред Рангник и Гордън Сингър от “Елиът”, само че идването на експерта към този момент е несъмнено, като остават единствено подписването и неговото оповестяване. Едно нещо не е несъмнено - дали той ще има спортно-техническата власт, или ще е единствено ментор на отбора. Също по този начин следва да се разбере какъв ще е бюджетът за лятната селекция, както и щабът на Рангник. Именно за парите за нови попълнения имало различия при договарянията, само че от “Елиът” са свършили доста добра дипломатическа работа, като са убедили германеца да одобри предлагането на клуба.

Междувременно, изданието оповестява и друга добра вест за “росонерите”. Според него вратарят на отбора Джанлуиджи Донарума е покрай единодушие с управниците за финансовата част и дължината на новия си контракт, който се чака да е до 2023 година.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР