Ралф Лорън не просто влиза - той прави мащабно и

...
Ралф Лорън не просто влиза - той прави мащабно и
Коментари Харесай

Ралф Лорън с пищно завръщане на NYFW с участието на Джей Ло, Даян Кийтън, София Рич

Ралф Лорън не просто влиза - той прави огромно и грандиозно завръщане.

Дизайнерът се завръща на Седмицата на модата в Ню Йорк в първата публична вечер в петък с охолно шоу, предшествано от червен килим със звезди и последвано от първокласна вечеря в Бруклин, Navy Yard, в преустроен склад, трансфорат в блестящо пространство в рустикален жанр.

 width=

Последното му показване на NYFW беше през септември 2019 година, само че атмосферата от извънсезонното му шоу в Лос Анджелис в библиотеката " Хънтингтън " през октомври тази година се придвижи и на подиума му в Ню Йорк в петък с нотки на нехаен калифорнийски жанр и Запад, примесени с рокли в скъпоценни камъни и цветни копринени материи; постоянно участва класическият му американски дух.

Дженифър Лопес, Минди Калинг, Ема Робъртс, Гейбриъл Юниън, Джеймс Марсдън, Джулиан Мур, Даян Кийтън, Лора Дърн, Робин Райт, Ариана ДеБоуз, Рейчъл Броснахан, Шерил Кроу, София Ричи, Кери Ръсел, Матю Рис, Аманда Сейфрид, Кара Делевин, Джонатан Бейли, Меган Фахи и други бяха отпред на листата със звезди, които разгледаха сбирката на Lauren за пролет/лято 2024.

 width=

" Мисля, че това е за освободена жена, с по-международно качество ", споделя Лорън, чиято едноименна марка от 1967 година насам го трансформира в нарицателно за поколенията и в международна, само че очебийно американска история на триумфа. Въпреки че отбелязва: " Хората постоянно споделят американец, само че можеш да бъдеш доста неща. "

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР