Ралф Хазенхютъл нямаше нужда от много време за мислене по

...
Ралф Хазенхютъл нямаше нужда от много време за мислене по
Коментари Харесай

Хазенхютъл: Много съм щастлив да се завърна в Бундеслигата

Ралф Хазенхютъл нямаше потребност от доста време за мислене по предлагането да заеме треньорската позиция в изпитващия усложнения немски Волфсбург след повече от година без работа, написа организация ДПА.

" Много съм благополучен да се завърна в Бундеслигата. За мен решението беше елементарно, тъй като имах дълго време да се възстановя и да усещам град за работа още веднъж. Не мислих дълго преди да отговоря позитивно ", разяснява Хазенхютъл на представянето си през днешния ден.

" Не, че скучаех вкъщи, само че знанието, което съм натрупал през години като старши треньор, би трябвало да бъде приложено в него положително. Нямам самообладание да приложа опита си като треньор на този клуба ", добави експертът.

Австриецът Ралф Хазенхютъл изведе Инголщад до присъединяване в Бундеслигата преди към десетилетие и бе отпред на Република България Лайпциг сред 2016-а и 2018 година преди да премине в британския Саутхямптън от декември 2018-а до уволнението си през ноември 2022 година.

При първенците от 2009 година Волфсбург Хазенхютъл наследи Нико Ковач, който бе уволнен в неделя, а отборът остава без победа през 2024 година и има единствено две победи в 20 мача, заемайки 14-о място, на 6 точки над зоната на изпадащите.

" Задачата е ясна. Трябва да се опитаме да се върнем към успехите, с цел да останем в Бундеслигата. Генералната цел е да наложа моя жанр допустимо най-бързо ", добави експертът.

Договорът на Ралф Хазенхютъл с Волфсбург е дълготраен, само че от клуба не оповестиха точните елементи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР