Ралев излезе от ареста. Кметът на пловдивския район Северен е

...
Ралев излезе от ареста. Кметът на пловдивския район Северен е
Коментари Харесай

Пловдивският районен кмет Ральо Ралев плати 150 000 лева, за да излезе на свобода

Ралев излезе от ареста. Кметът на пловдивския регион " Северен " е платил гаранцията си, наложена от апелативния профилиран съд в размер на 150 хиляди лв., оповестява ТrafficNews. Ралев е напуснал рамките на следствието още през почивните дни.
" Както той, по този начин и фамилията му ще запазят безмълвие на този стадий. Когато господин Ралев е подготвен ще потърси медии ", съобщи юрист Сузана Алепова. Тя не пожела да конкретизира от къде кметът на регион " Северен " е получил средствата за гаранцията си.

Все още Ралев не е решил по какъв начин ще действа по отношение на работното място. Към момента в администрацията на районното кметство не е постъпвала заповед от него, нито заявление, че ръководителят им ще се завърне.

" Нямаме към момента връзка с Ральо Ралев. Очакваме нареждания, в подготвеност сме. Когато има изясненост, дали кметът ще се приключи неплатения отпуск, ще бъдете известени ", съобщи краткотрайно изпълняващият длъжността кмет на регион " Северен " - Лариса Кътова.

Ралев изкара повече от 3 месеца в ареста, откакто бе задържан на 30 май. Той бе арестуван по обвиняване в корупция. Според прокуратурата строителен бизнесмен в Пловдив бил изнудван за 60 000 лв., с цел да му бъде издадено строително позволение от регион Северен. Заедно с Ралев бе задържан и медиаторът, който е получил белязаните пари - карловският предприемач Иван Делевски.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР