Rakuten удвои броя на хората, които могат да участват в

...
Rakuten удвои броя на хората, които могат да участват в
Коментари Харесай

Заради вируса, Viber разшири възможностите на груповия си чат

Rakuten удвои броя на хората, които могат да вземат участие в групови диалози във Viber - до 10 едновременно.

Решението за усилване на развиването на ресурсите е взето в отговор на събитията към пандемията Covid-19 и възходящата потребност от разисквания в огромни групи, осъществяване на семинари за отдалечено образование и студентски инструктажи.

Всички чатове са снабдени с двустранно криптиране, а класическите диалози, известия, фотоси и документи, споделяни от потребителите, също са предпазени. След като известието бъде доставено, то не остава на сървърите на компанията. Благодарение на криптирането от край до край, откакто известието бъде изпратено, никоя трета страна (дори и Viber) няма ключ, с който може да бъде отключено. Само тези, които са изпратили и получили известието, имат ключа.

„ Ние стоим твърдо зад напъните на хората да осигурим допустимо най-вече способи за групова връзка по време на тази обстановка, тъй че да не се постанова физически да са на едно и също място. Тъй като пандемията на Covid-19 се популяризира, от ден на ден и повече хора работят от у дома, по тази причина желаеме да им осигурим елементарен метод за правене на бизнес, без значение къде се намират ", сподели Офир Еуал, основен действен шеф на Viber.
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР