Раковски. Кандидатът за член на Европейския парламент Младен Шишков, кметът

...
Раковски. Кандидатът за член на Европейския парламент Младен Шишков, кметът
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Кандидатът за евродепутат Младен Шишков се срещна с работници във фирма, произвеждаща части за автомобилната индустрия

Раковски. Кандидатът за член на Европейския парламент Младен Шишков, кметът на Раковски Павел Гуджеров и ръководителят на Общинския съвет Георги Лесов се срещнаха с над 200 шивачки от британска компания за произвеждане на текстилни елементи за автомобилната промишленост, която се намира в индустриалната зона на Раковски край село Стряма. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Пред присъстващите Младен Шишков показа листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за членове на Европарламента, като изясни, че тя се състои от млади и амбициозни хора, които са се потвърдили и са създали доста за обществото и страната ни в Европа. Шишков акцентира, че за всички претенденти от ГЕРБ главната борба е посредством работата в европейските институции и защитаването на българските дела да бъде нараснал стандартът на живот в България – да има по-високи приходи, по-високи пенсии, по-добра среда на живот. „ Това ще стане единствено в случай че успеем да спечелим тези избори, тъй като единствено благодарение на Европейски Съюз можем да имаме работеща стопанска система и разрастващи се общини. Инвестициите в районите, промишлеността и индустрията са значими фактори, които ще доведат до ускорено развиване на новоприсъединилите се страни-членки “, разяснява Шишков.
Той изясни, че съперниците от Българска социалистическа партия през цялата акция са залагали на компромати и подправени вести, само че Политическа партия ГЕРБ не се е поддала на провокациите, а в противен случай. При срещите си с хората се акцентира постигнатото в общините с помощта на европейските средства. „ Всеки български жител е почувствал и се е докоснал до новите пътища и автомагистрали, до санираните блокове, до новите паркове и зелени площи, до усъвършенстваните условия на живот и труд и всичко това е с помощта на средствата от европейските стратегии “, разяснява още Шишков. „ Добър образец в тази посока е и бързото развиване на индустриалните зони, което значи и засилен интерес от вложителите, а това е един от методите за повишение стандарта на живот “, сподели още претендентът на ГЕРБ. По думите му какъвто и избор да създадем на 26 май, не трябва да забравяме, че с изключение на българи сме и европейци и като такива, имаме действителната опция давайки гласа си, всеки от нас да повлияе най-малко малко за основаването на общото ни европейско бъдеще.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР