Раковски (Димитровград) има перспективен женски волейболен отбор. Около това се

...
Раковски (Димитровград) има перспективен женски волейболен отбор. Около това се
Коментари Харесай

Треньори обсъдиха перспективите на ВК Раковски

Раковски (Димитровград) има перспективен женски волейболен тим. Около това се сплотиха треньорът Габриела Айшинова и мениджърът в клуба Петър Ташев.

По думите на Айшинова, волейболистките имат още какво да покажат, като към момента у девойките има терзание, което се дължи на младостта им. „ Представляваме град с обичаи във волейбола и през новата година ще покажем, че сме мощен тим. Пожелавам най-много здраве, както на тима, по този начин и на всички към нас “, добави Габриела Айшинова.

Петър Ташев има вяра, че дамите ще завоюват бронзовите медали в шампионата. Сега Раковски е на 5-ото място във краткотрайното класиране, само че е единствено на 3 точки от тройката, като има повече семейства през втория полусезон против директните съперници. Ташев изрази и задоволството си от представянето на девойките в школата, като по неговите думи старшата и младшата възраст имат сили да се класират на държавните финали. Волейбол в Димитровград упражняват към 100 девойки.

Женският волейболен тим на Раковски и женският хандбален тим на Свиленград са единствените отбори в Хасковска област, които се състезават в елита на съответните шампионати./Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР