Ръководството взема тежко за бизнеса решение в подкрепа на борбата

...
Ръководството взема тежко за бизнеса решение в подкрепа на борбата
Коментари Харесай

Българската крафт бира Hills се присъединява в набирането на средства за борба с COVID-19


Ръководството взема тежко за бизнеса решение в поддръжка на битката против Covid-19.
Не единствено да не се спре произвеждане поради краткотрайното затваряне на заведения за хранене и заведения, а да способства с 30% от цената на всяка продадена бутилка Hills. Бутилирането продължава да се прави по всички стандарти за непорочност и яловост.
Първоначачална сума от 5000 лева се подарява на УМБАЛ-Пловдив, с която болничното заведение е решила да  закупи защитни дрехи и консумативи за медиците от първа линия. Останалите средства ще се дават на седмична база, към същата болница.
От през днешния ден – 31 март, всеки може да поддържа идеята, като просто се наслаждения на същинска бира, без консерванти и стабилизатори, богата на витамин Б-комплекс, скъпи минерали и аминокиселини. 
„ Целта ни е да останем същински хора. Искаме въпреки и с малко, да сме съпричастни и да оказваме помощ. Това ни коства доста, само че в този момент най-важно е опазването на здравето ни. Всеки лев е от голяма важност. Ще се радваме да сме образец за положително дело. А хората, които изберат нас, да знаят, че ние го вършим за тях. “ – показа един от съоснователите.  
Пивоварна Hills е наоколо до Пловдив. В момента е затворена за гости, само че продължава бутилираното си произвеждане. Извършва безвъзмездни доставки за градовете София и Пловдив. Може да намерите Hills и в обектите на Метро, Фантастико-София, Лекси-Пловдив или определени магазини за крафт бира и артикули. Повече информация във Facebook страницата @hillsbeer, и цялостен лист с обектите на www.hills.beer/explorer.
С признателност от екипа и благопожелание за ЗДРАВЕ!

Hills beer.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР