Ръководството на Ювентус започна търсенето на заместник на почти сигурно

...
Ръководството на Ювентус започна търсенето на заместник на почти сигурно
Коментари Харесай

Петима кандидати за поста на Алегри в Юве

Ръководството на Ювентус стартира търсенето на заместител на съвсем несъмнено напускащия Масимиално Алегри. Италианският експерт е спряган за треньорския пост в Арсенал и Челси, до момента в който води яростна борба с Наполи за купата в Серия “А”. Шампионът на Италия е набелязал петима експерти, измежду които най-интересен вид е наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан.

В днешното си издание Tuttosport твърди, че други възможности на Алегри са италианските експерти Роберто Манчини и Симоне Индзаги, който води Лацио към Шампионска лига, макар ограничавания бюджет в клуба. " Бианконерите " наблюдават и обстановката със Зинедин Зидан, чието бъдеще зависи от 1/2-финалите в Шампионска лига с Байерн Мюнхен.

#Allegri, rimane o se ne va? Ecco i due possibili scenarihttps://t.co/dtpyV4xHH3
— Tuttosport (@tuttosport) 24 април 2018 година
Списъкът от претенденти добавя Масимо Карера, който сега е помощник на Антонио Конте в Челси. Дидие Дешан би могъл да оглави Юве след Световното състезание в Русия това лято, а измежду разновидностите е и Роберто Манчини, който се чака да напусне Зенит след края на сезона. Серия А 34 кръг, неделя 22 април  Ювентус 0:1краен резулат  Наполи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР