Ръководството на Ювентус вече води преговори за завръщането на Пол

...
Ръководството на Ювентус вече води преговори за завръщането на Пол
Коментари Харесай

Ювентус стартира преговори с Райола за завръщането на Погба

Ръководството на Ювентус към този момент води договаряния за завръщането на Пол Погба. Информацията идва от френския уебсайт le10sport.com, който твърди, че представители на италианския първенец са в непрекъснат контакт с Мино Райола и работят интензивно за реализирането на интервенцията.

В продължение на няколко месеца разнообразни медии спекулират, че Погба е твърдо решен да напусне Манчестър Юнайтед и да облече още веднъж екипа на Юве. Французинът изигра общо 178 мача, като вкара 34 гола за " бианконерите ", само че през 2016 година против 105 млн. евро мина в Юнайтед с упоритостта да потвърди, че несправедливо е бил подценяван по време на първия си престой на " Олд Трафорд ".

Погба по този начин и не блесна с екипа на " алените дяволи ", за което съществена роля имаха и няколко травми. Дори когато беше здрав обаче, халфът доста рядко показваше същинските си благоприятни условия. Наскоро той навърши 27 години и му следва да вземе значимо решение за по-нататъшното развиване на кариерата си. Феновете на Юнайтед желаят да видят тандем сред него и Бруно Фернандеш, а тези на Юве мечтаят Погба да се завърне в Торино и да поведе тима към жадувания трофей от Шампионската лига.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР