Ръководството на Ювентус ще позволи на своя футболист Марко Пяца

...
Ръководството на Ювентус ще позволи на своя футболист Марко Пяца
Коментари Харесай

Пяца и Ювентус стигнаха до един и същи извод

Ръководството на Ювентус ще разреши на своя футболист Марко Пяца да премине чартърен в различен отбор до края на сезона. Двете страни стигнаха до гледището, че това ще е най-хубавото решение за всички.

В момента хърватският национал се възвръща от тежка контузия в коляното, която получи в края на предишния сезон. Контузията не разреши на 22-годишния нападател да организира естествена подготовка, а този факт съществено повлия върху статута му в проектите на треньора Масимилиано Алегри.

Юве отпраща Пяца за малко

Пяца записа 4 мача за младежката групировка на „ бианконерите” от ноември насам, а неотдавна откри място на аварийна пейка за срещите на първия отбор. На този стадий той още не е стъпвал на терена през този сезон и наподобява Алегри не е податлив да му даде късмет непременно.

Затова в Юве са решили, че би трябвало да отпратят играча далеко за идващите 6 месеца, като пожеланият вид е задграничен тим, който се състезава в Лига Европа. Така главните кандидатури са сведени до две – немския Шалке 04 и съветския Зенит Санкт Петербург.

Наемът е идеалното решение и за Ювентус, и за Пяца. „ Старата госпожа” не може да подсигурява на своя подопечен, че ще получи нужното игрово време, а в това време не желае да го загуби. Самият футболист пък търси късмет за постоянни изяви, които ще му оказват помощ да попадне в състава на Хърватия за Мондиал 2018.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР