Ръководството на Юлен АД, дружеството, което стопанисви пистите в Банско,

...
Ръководството на Юлен АД, дружеството, което стопанисви пистите в Банско,
Коментари Харесай

Ски зона Банско затваря от днес

Ръководството на Юлен АД, сдружението, което стопанисви пистите в Банско, е взело решение да прекрати работата на ски цетънра от през днешния ден.
В формалното известие, изпратено до медиите, се показва следното:
" Във връзка с разпространяването на вируса COVID-19 и по рекомендация на спешния щаб на общината и в сходство с наредбите на спешния щаб на Република България стопираме работа на ски центъра.
Молим всички да съблюдават прецизно напътствията на управляващите по отношение на оповестеното изключително състояние!
Вярваме, че ще преминем този сложен миг и ще покажем, че сме единни в битката против тази невидима опасност, като се разделим един от различен!
Ако има вести във връзка със ски центъра, ще ви осведомяваме навреме по осведомителните канали на Банско Медиа Груп!
Надяваме се да се забележим през лятото!
Бъдете рационални и здрави! "
Междувременно от общината оповестяват, че метеорологичните условия в Банско от обяд на 16 март разрешават дезинфекциране на улиците против разпространяване на COVID-19. Вече са обработени централните площади и улиците: „ Явор ”, „ Иконом Чучулайн ”, „ Найден Геров ”, „ България ”, „ Цар Симеон ”, „ Пирин ”, „ Гоце Делчев ”. Дезинфекция ще бъде направена и по другите улици в Банско, както и в гр.Добринище.
Припомняме, че доказаните случаи на инфектирани с Коронавирус – 19 в Банско са два: 9-годишно дете, пристигнало с околните си от Англия, и 78-годишен англичанин, живеещ непрекъснато в града от 2 години.
Последна информация и всичко за ковид, 16 март
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР