Ръководството на втородивизионния ЦСКА 1948 потвърди привличането на поливалентния бранител

...
Ръководството на втородивизионния ЦСКА 1948 потвърди привличането на поливалентния бранител
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 потвърди пристигането на Венци Василев

Ръководството на втородивизионния ЦСКА 1948 удостовери привличането на поливалентния защитник Венцислав Василев. На този стадий от клуба не оповестиха какъв е срокът да парафирания през днешния ден договор.

Ето какво гласи формалното известие, което удостовери новината на GONG.BG:

Още един армеец ще играе в ЦСКА. Червения екип облича бранителят Венцислав Василев. Той е на 31 години и изигра като титуляр първите два мача на Арда през сезона. Ръководствата на двата клуба реализираха сделка и Венци към този момент е футболист на ЦСКА. Бранителят подписа договор в наличието на изпълнителния шеф Добрин Гьонов и спортния началник Кирил Котев.

Боецът дойде преди години на „ Армията “ от Миньор. Бързо се трансформира в любим със сърцатата си игра. При разтърсванията през 2013 година мина в Берое, след това и Етър.

„ Привлякоха ме големите упоритости на ЦСКА. Целта е първо място и ще я осъществим, в случай че не бях убеден, нямаше да се съглася. Няма да се предадем и против нито един противник за Купата “, бяха първите думи на Венци. „ Играл съм в Етър с Чавдар Ивайлов и Димо Атанасов, познавам се и с други момчета. Радвам се, че съм още веднъж в ЦСКА “.

Успех, Венци!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР