Ръководството на втородивизионния Добруджа коментира ситуацията пред стадиона в Крумовград,

...
Ръководството на втородивизионния Добруджа коментира ситуацията пред стадиона в Крумовград,
Коментари Харесай

Официално: Клуб от Втора лига скочи на феновете

Ръководството на втородивизионния Добруджа разяснява обстановката пред стадиона в Крумовград,.

Домакините завоюваха срещата от 30-ия кръг с 2:0. Вчера от ФК Крумовград обясниха, че по никакъв метод не са спирали почитатели на гостуващия отбор да поддържат обичания си тим.

В декларацията си управлението на Добруджа се изрича остро против част от последователите на клуба.

Цялата позиция на клуба от Добрич:

" Добруджанци!

Уважаваме правото да ви осведомяваме за всичко, което се случва към тима и сме го потвърдили!

Искаме изрично да опровергаем обстановката пред стадиона в Крумовград, която се тиражира в медийното пространство. Размножават се откровени измислици, като тази за нахлуване и премахване на последователи на ФК Добруджа. Това на практика е невероятно и не е в пълномощията на който и да било, с изключение на на охранителните служби на нашите домакини на стадион „ Крумовград “. Ако това е станало, то имаме вяра, че е имало явни аргументи за недопускане на лицата.

Престъпното държание и експанзията на някои от последователите на ФК Добруджа, които съпътстват футболните ни мачове, са срамни и с изключение на, че са безусловно неразрешени от закона, ФК Добруджа е осъден с големи санкции, наложени от БФС точно поради тях. Трябва ли след всеки мач ФК Добруджа да е санкциониран, поради криворазбраната поддръжка? Не! Изводите си ги направете сами!

Клубът няма да разреши вмешателство на който и да било при установяване на фрагменти за спортно-техническия състав, ДЮШ, селекция и други - както е по целия свят.

Единствената и съществена задача на почитателите е да поддържат клуба в победи и загуби, а не, водени от личностни несъгласия, да се пожелава “Успех ” на противниковия тим.

Начертали сме път за развиване на клуба, а той включва цивилизовано отношение, феърплей, приемливост и най-много работа! Отговорността за това е наша, като първа и единствена цел е опазване професионалния статут на ФК Добруджа.

Настроени сме за борба и желаеме да водиме война дружно за реализиране на задачите!

Само Добруджа! ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР