Ръководството на волейболния Добруджа 07 (Добрич) започва активна работа по

...
Ръководството на волейболния Добруджа 07 (Добрич) започва активна работа по
Коментари Харесай

Добруджа с действащи договори с всички свои играчи

Ръководството на волейболния Добруджа 07 (Добрич) стартира дейна работа по селекцията за новия сезон 2018/2019 в Суперлигата, съобщи за радио " Добруджа " президентът на клуба Галин Господинов.

" Първо ще бъдат извършени диалози с актуалните състезатели на тима. В случай, че някой от тях има оферти за чужбина, ще бъдат разисквани опциите за даването му чартърен. На този стадий не изтича нито един контракт на състезател, който има финансово-правни връзки с ВК Добруджа 07, като включително влизат и играещите на открито Алекс Грозданов, Велизар Чернокожев и Мартин Атанасов ".

" 2019 година е първата, в която стартират да изтичат договорите на част от състезателите ", разясни президентът, уточнявайки, че единственият играч, който напусна тима по време на неговото ръководство е Илия Петков, само че той се показва повече от безапелационно – завоюва шампионска купа в Нефтохимик, Купата и Суперкупата на България и сега е част от мъжкия народен тим, което единствено може да радва управлението и почитателите от Добрич. " За съответни имена ще можем да приказваме след 2-3 седмици ", посочи Галин Господинов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР