Ръководството на ВМРО още не е решило кой да предложи

...
Ръководството на ВМРО още не е решило кой да предложи
Коментари Харесай

Емил Димитров-Ревизоро е сред кандидатите за нов екоминистър

Ръководството на Вътрешна македонска революционна организация още не е решило кой да предложи за правоприемник на Нено Димов. Сигурно е обаче, че спряганите досега за любимци - депутатът Искрен Веселинов и зам.министърът на околната среда Николай Кънчев, не са измежду обсъжданите имена. Това заяви БНР, цитирайки източници от Вътрешна македонска революционна организация. В листата на обсъжданите имена обаче се появи друга известна фигура - на депутата Емил Димитров, по-известен като Ревизоро.  В момента Димитров е ръководител на парламентарната комисия за наблюдаване на приходните организации и битката със сивата стопанска система.

Както " Сега " писа, възможното номиниране за поста на досегашния зам.министър на Димов - Николай Кънчев, е проблематично, тъй като той също е подписвал графици за използването на язовир " Студена ". Наред с това Кънчев дава отговор за политика по ръководство на отпадъците - друга разследвана от прокуратурата сфера на активност на Министерство на околната среда и водите.

На доктрина е вероятен и вид за разбъркване на квотите в кабинета и смяна в съдружното съглашение, тъй че " Обединени патриоти " да се откажат от ресора и той да бъде даден на ГЕРБ, разяснява БНР. Такъв вид обществено от ГЕРБ не са коментирали. Очаква се решението за наследника на Димов да стане ясно на следващия ден след провеждането на съдружен съвет при премиера Бойко Борисов.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР