Ръководството на ВК Берое ще излезе с решение относно искането

...
Ръководството на ВК Берое ще излезе с решение относно искането
Коментари Харесай

Наставникът на ВК Берое подаде оставка

Ръководството на ВК Берое ще излезе с решение по отношение на настояването на старши треньора на женския отбор Страхил Балов да напусне поста си след отпадането от шампионата Купа България, оповестиха от клуба.

След загубата на Берое от Раковски (Димитровград) пред лична аудитория Балов разгласи, че подава оставка, като не скри разочарованието си от представянето на тима и неналичието на групов дух.

"Спойката сред опитните и по-младите състезателки в отбора не се получи. Поемам цялата виновност за незадоволителните резултати от играта на състезателките ", сподели експертът.

От управлението на клуба застанаха зад волейболния треньор като сега текат диалози сред управлението, в лицето на президента на клуба Васил Аргиров и изпълнителния шеф Деко Григоров със старши треньора Страхил Балов.

Съвсем скоро от клуба ще излязат с позиция за бъдещето на тима и ще станат ясни имената на състезателките, с които Берое се разделя. От управата ще вземат решение и дали да уважат желанието на Балов да напусне отбора./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР