Ръководството на Висшата лига е в напреднали преговори с правителството

...
Ръководството на Висшата лига е в напреднали преговори с правителството
Коментари Харесай

Висшата лига преговаря с правителството за завръщане през юни

Ръководството на Висшата лига е в напреднали договаряния с държавното управление на Англия за възобновяване на шампионата през юни, оповестява " Мирър ".

Според изданието, управляващите са дали зелена светлина на проекта шампионатът да бъде удължен при закрити врата, като ще бъде обезпечена допустимо най-безопасна среда за играчите, а достъпът до стадионите ще бъде мощно стеснен за всевъзможни външни лица.

За да бъде обезпечено, че ентусиастите няма да пробват да се струпват пред стадионите, телевизионните компании ще излъчват повече мачове от плануваното по договорите, а някои срещи евентуално ще бъдат излъчени по безвъзмездни платформи.

Според здравните управляващи във Англия, пикът на болестта с COVID-19 е напълно близо и се чака да бъде към средата на април. След това се планува спад на броя на новите случаи. Ако обстановката бъде овладяна, то при започване на май тимовете ще могат да възобновят тренировки и да бъдат подготвени за мачове през юни. Така акцията ще може да приключи доникъде на юли.

bTV приканва: останете си у дома!
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 541 10 21 39 Света 1 276 117 3 255 69 509 265 944 Заразени* Нови Починали България 541 10 21 Света 1 276 117 3 255 69 509
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР