Ръководството на Висшата лига е съобщило на клубовете, че се

...
Ръководството на Висшата лига е съобщило на клубовете, че се
Коментари Харесай

Минимум два и максимум четири мача в Премиър лийг ще се изиграят на неутрални терени

Ръководството на Висшата лига е съобщило на клубовете, че се надява до края на сезона да има най-много четири мача, които да се проведат на неутрални терени. Голяма е вероятността тези срещи да бъдат в действителност единствено две. Преди няколко дни бе оповестено, че шест конфликта, определяни като високорискови от полицията, би трябвало да бъдат преместени. В това число влизаше дербито на Мърсисайд, както и дуелът, в който се чака Ливърпул да завоюва дълго чаканата купа. Мърсисайдската полиция обаче упорства, че ще се оправи с организацията на тези мачове, тъй че те умерено могат да се проведат надлежно на " Гудисън Парк " и " Анфийлд ".

Има късмет полицията в Манчестър също да даде " зелена светлина " на два от дуелите в града, за които първичният проект беше да се проведат на неутрални терени. Това са срещите Манчестър Сити - Нюкасъл и Манчестър Юнайтед - Шефилд Юнайтед.

Засега наподобява несъмнено, че дербито сред Манчестър Сити и Ливърпул и конфликтът сред Нюкасъл и Ливърпул ще се проведат на неутрални терени. Всичко това ще стане ясно на утрешната среща.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР