Ръководството на във футболния свят у нас, след като в

...
Ръководството на във футболния свят у нас, след като в
Коментари Харесай

Георги Атанасов: В Левски надминаха себе си с тази наглост и шизофрения


Ръководството на във футболния свят у нас, откакто в публично известие бе разкритикувано проекто-правителството на Продължаваме Промяната, във връзка желанието на партията и нейните бъдещи съдружни сътрудници да решат въпроса със спортните бази на Панчарево в интерес на ЦСКА. На собствен ред един от най-сериозните поддръжници на „ алените “ измежду противоречивите публицисти Георги Атанасов насочи не по-лека рецензия към босовете на „ Герена “.

С интерес и шок прочетох изказването на управлението на клуба от Подуяне във връзка полемиките за историческите бази на ЦСКА в подтекста на диалозите за бъдещо държавно управление на България в областта на спортните въпроси. Не съм сюрпризиран от манталитета и логиката на психиката на тима на всички управляващи. Но през днешния ден те надминаха личната си безочливост, която гледаме през годините. Това се трансформира в клинична диагноза - шизофрения “, сподели анализаторът пред „ Топспорт “.

Атанасов изброи част от случаите, в които Левски се е възползвал от положителното отношение на властимащите към клуба, като акцентира „ безсрочното и безплатно прилагане на базите на Министерство на вътрешните работи от някогашния длъжностен министър Стефан Софиянски “.

Защо на тези от " Герена " не им прави усещане държавната помощ към Разград, клубовете от Пловдив, от Стара Загора? И кой е със статут на държавен тим, когато " сините " си признават, че бавят вноските си към Национална агенция за приходите, само че дългът по този начин и не става изцяло дължим? Заточиха ЦСКА във " В " група, а в този момент Левски се употребява с данъчна почивка. Трябва Левски да постави надпис Национална агенция за приходите на фланелките си начело, тъй като точно Национална агенция за приходите се явява главният им спонсор “, сподели още журналистът.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР