Ръководството на Валенсия настоя, че съществува договорка с Интер за

...
Ръководството на Валенсия настоя, че съществува договорка с Интер за
Коментари Харесай

45 милиона евро стоят между Валенсия от Кондогбия

Ръководството на Валенсия настоя, че съществува сделка с Интер за непрекъснатия трансфер на полузащитника Жофри Кондогбия. Проблемът е, че в това време клубът би трябвало да набави 45 милиона евро, с цел да не попадне под ударите на Финансовия феърплей на УЕФА.

В понеделник за първи път се появиха информации, че Валенсия не може да си разреши да задейства клаузата за откупуване по съглашението с Интер. Тя възлиза на 25 милиона евро. Днес генералният управител Матеу Алемани разкри тъкмо какви са трудностите, с цел да бъде задействана.

Валенсия няма парите да задържи звезда чартърен

„ Ние сме задължени да набавим 45 милиона евро. В същото време имаме извънредна алтернатива за откупуването на Кондогбия, която важи до 31 май”, разяснява Алемани.

„ Имаме договока с Интер. Когато моментът настъпи, ще вземем решение, само че не и по-рано. Нека да е ясно, че сме удовлетворени от представянето на футболиста.”

„ Жоао Кансело (който е преотстъпен в Интер – б.р.)? Неговата договорка и тази на Кондогбия са свързани. Датите съответстват, както и формите на заплащане, въпреки и не сумите.”

„ Дали Интер ще го задържи? Единственото, което мога да кажа, е, че Кансело играе постоянно. Интер не ни е питал за Кондогбия, и ние не ги питаме за Кансело”, добави Алемани.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР