Ръководството на Валенсия излезе с изявление по повод обидите на

...
Ръководството на Валенсия излезе с изявление по повод обидите на
Коментари Харесай

Валенсия с доживотна забрана за феновете, обидили Винисиус

Ръководството на Валенсия излезе с изказване във връзка обидите на почитатели на " прилепите " против звездата на Реал (Мадрид) - Винисиус Жуниор.

От клуба, оповестяват, че полицията е идентифицирала ентусиаст, който е посочил расистки жестове към бразилеца по време на мача от 35-ия кръг на Ла Лига, който се организира на стадион " Местая ", и работи по съгласуван метод да разпознава други вероятни участници.

" Тъй като събитията са оценени, всички налични записи се преглеждат, работим оптимално бързо за изясняване на случилото се, с цел да действаме бързо и уверено.

Футболен клуб Валенсия към този момент е завел дисциплинарно дело, ще приложи оптималната суровост към забърканите почитатели, като ги в профил от стадиона за цялостен живот и сътрудничи на полицията и способените органи, с цел да разбере какво се е случило.

Клубът изрично осъжда този тип държание, което няма място във футбола и което не е в сходство с полезностите на Валенсия и нейните последователи.

По този метод удостоверяваме позицията си против расизма, действайки със същата увереност, както направихме през 2019 година, когато почитател, който сподели фашистки жестове и поздрави към почитателите на Арсенал на мач от Лига Европа на УЕФА, беше отхвърлен до живот ", се споделя в изказването на Валенсия.
 От Реал (Мадрид) сезираха испанската прокуратура
От Реал (Мадрид) сезираха испанската прокуратура

Заради случая с Винисиус
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР