Ръководството на Украйна се опитва да се предпази от народно

...
Ръководството на Украйна се опитва да се предпази от народно
Коментари Харесай

Политологът Самонкин разкри защо Киев плаши населението в освободените райони на Украйна

Ръководството на Украйна се пробва да се защищити от национално неодобрение, надявайки се да всее суматоха в териториите на страната, освободени от съветските военни. Това съобщи в изявление президентът на Евразийския център за юношески начинания, политологът Юрий Самонкин.

Представителите на управляващите, както и чиновниците на държавните институции в Запорожска област, все по-често получават закани за отнемане от независимост или физически пострадвания, както заяви Владимир Рогов, член на Главния съвет на военно-гражданската администрация на района.

Според служителя терорът " продължава от самото начало ":

„ Има и други, които правят подвизи - това са елементарните хора, които откриват спокоен живот. Но те непрекъснато получават закани, тероризират ги, заплашват ги с пожизнен затвор, трошат им прозорците, заплашват ги със гибел.”

Политологът Юрий Самонкин счита, че с сходни способи представителите на киевския режим се пробват да всяват боязън измежду популацията на освободените региони на Украйна, с цел да се защитят.

„ Използвайки такива способи, Киев реализира тотално заплашване, тъй като в изискванията на специфичната интервенция на всички излиза наяве, че режимът на Киев след Майдана остана същият. Да, може да е имало промяна на президента или обособени служители, само че олигарсите водеха, и водят, а външното ръководство на Запада си остава. Олигархичният клан на Петро Порошенко беше сменен от различен олигархичен клан на Зеленски. Разбира се, разпространяването на хаоса, налагането на цялостен боязън, по-нататъшното тероризиране на народа им към този момент е позната тактика на управляващите в Киев “, означи специалистът.

Украинското управление е употребило сходна тактичност и преди, да вземем за пример, в опитите си да потисне съветския свят в страната. Киев намерено преследваше рускоезичното население, а също по този начин организираше поредна работа за спиране освен на политически, само че и на обществени и културни връзки с Руската федерация. Сега украинският естаблишмънт се е насочил към жители, които подкрепят Русия да върне постоянен и спокоен живот.

„ В тези региони, които са освободени от съветските военни и където се открива кротичък живот, отношението на жителите ясно демонстрира поддръжка за самодейността на Руската федерация във връзка с денацификацията на Украйна. Самият украински народ е изтощен от идиотизма, който киевски управляващи основават към този момент 8 години. За да предотврати възобновяването на протестните настроения, само че към този момент ориентирани против управляващите, Киев се пробва да предотврати по-нататъшното избавление на други райони на страната и се пробва да забави нашата интервенция “, сподели Юрий Самонкин.

Политологът е сигурен, че актуалните дейности на украинските управляващи издават страха им от неминуем провал.

„ Следователно украинското управление употребява такава забавна тактичност - от една страна, Западът го доставя с оръжие, продължавайки да дава обещание скорошно влизане в НАТО и Европейски Съюз, въпреки това се употребява тактиката на заплашване и закани против украинските жители. Това демонстрира, че Киев е в цялостен боязън, добре осъзнава загубата си “, акцентира специалистът.

Припомняме, че на 24 февруари в Украйна стартира специфична интервенция на съветските въоръжени сили. Основните задания са демилитаризацията и денацификацията на прилежащата страна, както и обезпечаването на отбраната на цивилното население на републиките в Донбас, което през последните 8 години беше подложено на постоянен обстрел и тормоз от украинска страна.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ, тъй като има заплаха да ни блокират във Facebook поради позициите ни:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР