Ръководството на турския Хатайспор отрече появилите се вчера информации, че

...
Ръководството на турския Хатайспор отрече появилите се вчера информации, че
Коментари Харесай

Бившият ганайски национал Кристиан Атсу остава в неизвестност след земетресениято в Турция

Ръководството на турския Хатайспор отхвърли появилите се през вчерашния ден информации, че футболистът на отбора Кристиан Атсу е бил открит под отломките след разрушителното земетресение в Турция.

Вчера вечерта португалският вестник " А Бола " заяви, че 31-годишният ганаец е бил открит жив и откаран в болница, само че след това прессекретарят на Хатайспор Мустафа Йозат разкри, че тази вест не дава отговор на истината и Атсу към момента остава в неопределеност, какти и противоречивият шеф на отбора Танер Савут.

" За страдание Кристиан Aтсу и нашият състезателен шеф Танер Савут към момента са под руините. Португалски източник споделя за Кристиан Атсу, само че не можем да стигнем до него. Не можем да достигнем до никого. Не можем да достигнем тази зона. Ако успеем да го достигнем, световете по този начин или другояче ще бъдат наши. Чакаме помощ. Това е най-трудното място за постигане. Имаме 2 пропуща, ние сме в оборудванията. От на следващия ден ще стартираме безвредно процеса на евакуация от оборудванията ", съобщи Йозат, представен от турската медия " Газете Дувар ".

31-годишният Кристиан Атсу е младеж на Порти, а в професионалния футбол с изключение на за " драконите " е играл още за тимове като Челси, Евертън, Малага, Нюкасъл Юнайтед и други.

За националния тим на Гана пък записва общо 69 дуела, в които бележи 9 гола и взе участие с " черните звезди " на Световното състезание в Бразилия през 2014 година.

Междувременно от Ганайската футболна федерация излязоха с изказване, в което споделят, че мислите им са с Кристиан Атсу, както и всички жертви на земетресението в Турция.

" Молим се за национала на Гана Кристиан Атсу и жертвите на земетресението в Турция и Сирия. Продължаваме с напъните да установим контакт с формалните лица на Хатайспор и Турската футболна федерация, имайки поради сложната обстановка. Нашите мисли и молебствия са с Кристиан Ацу и нашите братя и сестри в Турция и Сирия. Оставаме с вяра за позитивни вести ", се споделя в обява на централата в Туитър



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР