Ръководството на турската марка TOGG обяви, че агенцията по интелектуална

...
Ръководството на турската марка TOGG обяви, че агенцията по интелектуална
Коментари Харесай

Турският електромобил получи патент за ЕС

Ръководството на турската марка TOGG разгласи, че организацията по интелектуална благосъстоятелност на Европейски Съюз е приела поръчката за регистрация на дизайна на електрическия кросоувър C-SUV. Заявките за дизайн в Съединени американски щати, Индия, Китай, Япония и Южна Америка към момента чакат утвърждения, оповестява организация Anadolu.


„ Компанията ни направи още една доста значима в процеса на разработка на автомобила “, се споделя в известието на турската компания, която приготвя 5 разнообразни модела – два кросоувъра, седан, хечбек и миниван. Първият от тях е C-SUV, който би трябвало да излезе в серийно произвеждане през 2022 година. След него ще се появи и седанът.
Прототипите бяха показани от президента на страна Реджеп Тайп Ердоган още в края на декември предходната година. Тогава беше оповестено, че при излизането на първия модел в Турция ще има построена инфраструктура за зареждане на електрически автомобили. В производството на колите на TOGG са вложени над 3 милиарда евро.


Засега са известни малко механически характерности на С-SUV. Известно е единствено, че с едно зареждане на батериите електрическият автомобил ще изминава сред 300 и 500 км. А 80% от акумулаторите ще могат да се зареждат за 30 минути при потребление на специфична станция. Ще се оферират два разновидността на задвижване – с един електромотор (мощност 200 к.с.) или с два (400). По-мощният вид ще форсира от 0 до 100 км/ч за 4,8 секунди, а по-слабият – за 7,6 секунди.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР