Ръководството на ЦСКА взе окончателно решение за двама от чужденците

...
Ръководството на ЦСКА взе окончателно решение за двама от чужденците
Коментари Харесай

Разкритие: ЦСКА реши за Кох и Гарсес

Ръководството на ЦСКА взе дефинитивно решение за двама от чужденците на " Армията ", които са с нерешителен статут.

От Борисовата градина разкриха, че към този момент е ясна ориста на Маурисио Гарсес и Мено Кох.

Двамата имат контракти с " алените " до края на сезона. Бъдещето им обаче ще бъде тотално друго.

Крилото, което е чартърен в клуба, а правата му се държат от бразилския Бруске, има уговорка за откупуване на стойност 650 хиляди евро. Ръководството на ЦСКА е твърдо решено да го задържи за непрекъснато. От клуба обаче ще опитат да го вземат на половин цена, възползвайки се от тежката финансова рецесия на Бруске. От бразилския клуб признават, че възможен трансфер на Гарсес е жизненоважен за оцеляването му, което приказва, че бразилците са подготвени на договаряния.

Мено Кох пък е пред разлъка с ЦСКА. Той не е мечтан на " Армията " основно поради високата си заплата, която не кореспондира със статута му на запаса. Твърди се, че шефовете са пробвали да продадат " лалето " по време на зимния трансферен прозорец, като е имало вид даже да го пуснат без пари, само че не се е намерил заслужен кандидат за него. При всички положения обаче Кох ще си тръгне през лятото, когато става свободен сътрудник.

Междувременно стана ясно, че Дауда Бамба и Енес Махмутович са двамата футболисти на ЦСКА, които са дали допинг проби преди гостуването на Берое. Внезапната инспекция за неразрешени субстанции в аления лагер се е състояла в събота малко преди заминаването за Стара Загора, като чоп е отредил кои играчи да се подложат на нея. Котдивоарският нападател с норвежки паспорт продължава да се възвръща от интервенция на коляното, претърпяна през ноември, като към този момент тренира пълноценно и ще попадне в групата на армейците за семейството на Ботев в събота. Люксембургският национал Махмутович пък бе твърда запаса през есента, а изгледа от пейката и успеха под Аязмото. С оглед на наказването на Християн Петров обаче е доста евентуално точно той да го размени в ядрото на аления ариергард против канарчетата. Очаква се най-късно до края на месеца да има резултати от пробите на двамата футболисти.

Припомняме, че Георги Йомов бе заловен със неразрешени субстанции през лятото и към момента чака своето наказване, написа Блиц.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР